Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη από τη σειρά

Το αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη από τη σειρά

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, ο Βασίλης Μπισμπίκης δε δίστασε να αποκαλύψει, πότε και πώς πρόκειται να δούμε το τέλος του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, του Μάνου Βόσκαρη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Τύπος TV και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και στην προσέγγιση του ρόλου του.

Αυτά είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τέλος του Βόσκαρη από τις Άγριες Μέλισσες

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο και διαβάσατε για τον ρόλο του Βόσκαρη;

Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί. Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, είπα ότι είναι εξαιρετικά γραμμένο σενάριο. Όσον αφορά στον Βόσκαρη, είναι ένας διαστροφικός τύπος χωρίς συναισθηματική ρωγμή. Οπότε, μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον να τον προσεγγίσω και να τον υποδυθώ.

Σας δυσκόλεψε η προσέγγισή του;

Με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν γοητευτικό κακό. Δουλεύοντας υποκριτικά τον ρόλο, λοιπόν, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος παίρνει ηδονή από τον πόνο των άλλων. Όσο πονάει τους άλλους τόσο ερεθίζεται.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Θα σας δούμε μέχρι το τέλος του κύκλου στην σειρά;

Όχι, θα υπάρξω σε κάποια ακόμη επεισόδια, αλλά σίγουρα ο Βόσκαρης δεν θα απασχολήσει μέχρι το τέλος της σειράς.

Ποιο θα είναι το τέλος του;

Σιγά σιγά θα αρχίσει η πτώση του, θα αποδυναμωθεί. Ωστόσο, δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς θα είναι το τέλος του.

Θα τον δούμε να λυγίζει;

Να αποδυναμώνεται ναι, να λυγίζει δε νομίζω. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που βρίσκομαι κι έχω διαβάσει, δεν λυγίζει. Σίγουρα, πάντως, κουβαλά τεράστια τραύματα, αλλά είναι μεγάλη ιστορία το πώς τα διαχειρίζεται.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό μας για τη σειρά και για την απόφαση της Μυρσίνης και του Δούκα να δώσει το παιδί στη Δρόσω!

Τι θα δούμε αύριο (18/1) στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 76

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του. Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους;

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Τάκης