Ξέσπασε ο πρώην σύζυγός της Σοφίας Μπεκατώρου - Δεν γνώριζε το δράμα της

όσα δήλωσε για την πρώην γυναίκα του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο πρώην σύζυγός της Σοφίας Μπεκατώρου - Δεν γνώριζε το δράμα της

Ένα ντόμινο αποκαλύψεων έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από παράγοντα της ομάδας της.

Ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κοσματόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ με τρεμάμενη φωνή και ξέσπασε για όσα ακούγονται ενώ μια από τις νέες καταγγελίες είναι αυτή της Νίκης Μπακογιάννη.

«Την έχω δει να κουβαλάει την αδερφή της στην πλάτη της κατάκοιτη και να πεθαίνει στα χέρια της. Και μετά από δυο μήνες να παίρνει την Ολυμπιακή πρόκριση και να γίνεται σημαιοφόρος στην ολυμπιακή μας ομάδας. Την έχω δει να βγαίνει με αυτή την καταγγελία, που πιστεύω ότι δεν τη θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Και πιστεύω αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνει από όλα τα προηγούμενα που κατάφερε. Τη Σοφία την ξέρω τη θαυμάζω και τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία» είπε με «σπασμένη» φωνή ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μπεκατώρου.

Σοφία Μπεκατώρου: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διέκοψε την δωρεά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα σταματήσει τη δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος εκμάθησης ιστιοπλοΐας σε ΑΜΕΑ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, «με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά... διαβάστε τη συνέχεια για την απόφαση του ιδρύματος στο Athensmagazine.gr