Snik: Τραβάει βίντεο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πιο γλυκές της στιγμές

Και δεν είναι μόνη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Snik: Τραβάει βίντεο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πιο γλυκές της στιγμές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και όταν μοιράζονται στιγμές από την προσωπική τους ζωή γίνεται πανικός στα social media.

Λίγες μέρες πριν η Ηλιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο τραβηγμένο από τον αγαπημένο της στο σπίτι τους.

Εκεί την βλέπουμε με το σκυλάκι τους την Μπέλλα στις πιο γλύκες τους στιγμές , ενώ στον αέρα της εκπομπής της είπε μία απίστευτη ατάκα για τον Αναστάσιο Ράμμο!

Δείτε το βίντεο της Ηλιάνας και του Snik

Έτσι αποκαλεί τον Snik η Ηλιάνα

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να αποκαλύψει στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό, το πώς αποκαλεί τον Snik όταν είναι οι δυο τους, ξεκαθαρίζοντας πως οι εκφράσεις «πιτσουνάκι και κεφτεδάκι» είναι λίγες.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη συζήτηση στάθηκε η συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία είπε πως αποκαλεί τον σύζυγό της «Ναύαρχο».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος σχολίασε: «Το πιτσουνάκι μου, κεφτεδάκι μου είναι πολύ πασέ». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σοβάρεψε, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε: «Ε όχι και πιτσουνάκι, κεφτεδάκι! Snikαρος! Έλα τώρα! Με κεφαλαία»

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον γάμο της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Snik και αν έρθει θα το δεχθεί.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο σύντροφός της, και αν ποτέ του έχει πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι μαμά του να του πω τι θα κάνει με τα τατουάζ. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει και αγαπάει» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω οικογένεια το 2021 ναι. Δεν είναι ότι θα ξυπνήσω και να πω: “λοιπόν το ‘21 ήρθε! Ξεκινάω”».

ηλιάνα παπαγεωργίου