Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντενίση για Μπεκατώρου - «Μάγκες είναι οι γυναίκες που μιλάνε, ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους!»

Η ανάρτηση της στο instagram για την Ολυμπιονίκη

Ντενίση για Μπεκατώρου - «Μάγκες είναι οι γυναίκες που μιλάνε, ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους!»
News 18.01.2021 12:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μιμή Ντενίση, μέσω μιας ανάρτησης της στα social media, υποστήριξε την Σοφία Μπεκατώρου και ξέσπασε για όσους έσπευσαν να μιλήσουν αρνητικά.

Η αποκάλυψη της Ολυμπιονίκης για τον βιασμό που δέχτηκε από παράγοντα της ομοσπονδίας της ιστιοπλοΐας -δείτε εδώ το βίντεο με την μαρτυρία της- στάθηκε αφορμή για πολλές γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά αλλά και να υποστηρίξουν την θέση τους.

Μια από αυτές ήταν και η Μιμή Ντενίση η οποία στάθηκε στο πλευρό της Σοφίας και μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε απάντηση στο «γιατί η Σοφία Μπεκατώρου δεν μίλησε νωρίτερα».

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Σοφία Μπεκατώρου

«Και βέβαια είμαι με την Μπεκατώρου, όπως είμαι και με όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό ψυχικό και σωματικό, παρενόχληση, εκφοβισμό και δεν με νοιάζει πότε μίλησε. Σημασία έχει πως μίλησε!!

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε από τότε, πως ένοιωθε, τι την φόβιζε. Εξ' άλλου η κοινωνική αντιμετώπιση ήταν τελείως αλλιώς παλιότερα. Ακόμα κ σήμερα διαβάζω κάποιους που ειρωνεύονται και κάνουν τους μάγκες.

Αλλά μάγκες είναι οι γυναίκες που μιλάνε, ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους!!!».

Η ανάρτηση της Ντενίση για την Μπεκατώρου

Σοφία Μπεκατώρου: Καταθέτει την Τετάρτη για τον βιασμό που δέχτηκε πριν 23 χρόνια

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου πρόκειται την ερχόμενη Τετάρτη να καταθέσει ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για τον βιασμό που δέχτηκε πριν από 23 χρόνια.

Η Σοφία Μπεκατώρου έλαβε κλήση για κατάθεση από τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία μάλιστα υπήρξε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Νωρίτερα, ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκαρώτου δεν επιθυμεί τη νομική της εκπροσώπηση από τους ίδιους εξέδωσαν οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση των δυο δικηγόρων έχει ως εξής: «Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη για Μπεκατώρου: «Δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει αυτή την εγκληματική πράξη»

Άννα Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Να ζούνε με τον φόβο οι θύτες και όχι τα θύματα»

Share