Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: «Αν προκύψει τρίτη σεζόν, θα προστεθούν νέοι ρόλοι και νέες ιστορίες»

Τι θα συμβεί τελικά με την επιτυχημένη σειρά;

Άγριες Μέλισσες: «Αν προκύψει τρίτη σεζόν, θα προστεθούν νέοι ρόλοι και νέες ιστορίες»
News 18.01.2021 14:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Είναι ακόμα άξιο απορίας αν οι Άγριες Μέλισσες συνεχιστούν για τρίτη χρονιά, αν όμως αυτό γίνει, πρόκειται να δούμε νέους ρόλους και νέες ιστορίες.

Το πρωί της Δευτεράς, η Φωλιά των Κου Κου και συγκεκριμένα η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε τι θα γίνει με την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση για το αν οι Άγριες Μέλισσες συνεχιστούν και τρίτη σεζόν θα παρθεί τέλος Ιανουαρίου, αλλά μπορεί να πάει και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχιστεί η σειρά. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων.

Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να κρεμάσει. Υπάρχουν φήμες και γράφεται ότι αν πάει τρίτη σεζόν, θα γίνει αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτή η πιθανότητα, είναι οριστικό, ότι δεν υπάρχει. Αν δοθεί το πράσινο φως, θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όλη τη σεζόν. Αυτό που κοιτάζουν οι σεναριογράφοι.

Αν προκύψει η τρίτη σεζόν, δεν θα δούμε όλες τις ιστορίες. Θα δούμε εμβληματικούς ρόλους να κλείνουν στις Άγριες Μέλισσες. Θα δουν οι σεναριογράφοι ποιες ιστορίες δεν τραβάνε άλλο και κάποιες θα τις κλείσουν.

Θα προστεθούν νέοι ρόλοι, νέες ιστορίες και δεν θα δούμε στην αρχή της τρίτης σεζόν αυτό το χρονικό άλμα που είδαμε στη δεύτερη σεζόν, το έξι χρόνια μετά. Θα δούμε τη συνέχεια στην ίδια χρονική περίοδο. Και κάτι σίγουρο είναι η συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου, ο ρόλος της δεν πρόκειται να κλείσει», κατέληξε η Δήμητρα Καλφούντζου.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε σίγουρα αν θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά η σειρά, ξέρουμε όμως τι πρόκειται να δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη από τη σειρά

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, ο Βασίλης Μπισμπίκης δε δίστασε να αποκαλύψει, πότε και πώς πρόκειται να δούμε το τέλος του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, του Μάνου Βόσκαρη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Τύπος TV και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και στην προσέγγιση του ρόλου του.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο και διαβάσατε για τον ρόλο του Βόσκαρη;

Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί. Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, είπα ότι είναι εξαιρετικά γραμμένο σενάριο. Όσον αφορά στον Βόσκαρη, είναι ένας διαστροφικός τύπος χωρίς συναισθηματική ρωγμή. Οπότε, μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον να τον προσεγγίσω και να τον υποδυθώ.

Σας δυσκόλεψε η προσέγγισή του;

Με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν γοητευτικό κακό. Δουλεύοντας υποκριτικά τον ρόλο, λοιπόν, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος παίρνει ηδονή από τον πόνο των άλλων. Όσο πονάει τους άλλους τόσο ερεθίζεται.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Θα σας δούμε μέχρι το τέλος του κύκλου στην σειρά;

Όχι, θα υπάρξω σε κάποια ακόμη επεισόδια, αλλά σίγουρα ο Βόσκαρης δεν θα απασχολήσει μέχρι το τέλος της σειράς.

Ποιο θα είναι το τέλος του;

Σιγά σιγά θα αρχίσει η πτώση του, θα αποδυναμωθεί. Ωστόσο, δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς θα είναι το τέλος του.

Θα τον δούμε να λυγίζει;

Να αποδυναμώνεται ναι, να λυγίζει δε νομίζω. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που βρίσκομαι κι έχω διαβάσει, δεν λυγίζει. Σίγουρα, πάντως, κουβαλά τεράστια τραύματα, αλλά είναι μεγάλη ιστορία το πώς τα διαχειρίζεται.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό μας για τη σειρά και για την απόφαση της Μυρσίνης και του Δούκα να δώσει το παιδί στη Δρόσω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούπερ αποκλειστικό για Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω

Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εκβιάζει την Ασημίνα

Share