Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Battle Of Couples: Είναι οριστικό! Μια ράπερ και ένας τράπερ το πρώτο ζευγάρι που θα δούμε

Βρέθηκαν καλεσμένοι στο Pop Up

Battle Of Couples: Είναι οριστικό! Μια ράπερ και ένας τράπερ το πρώτο ζευγάρι που θα δούμε
News 18.01.2021 16:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το νέο ριάλιτι του Alpha, «Battle of the Couples», έρχεται με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μόλις αποκαλύφθηκε το πρώτο ζευγάρι που πρόκειται να δούμε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας γνωρίσαμε στο «Pop up» το πρώτο πρώτο από τα 12 ζευγάρια του ριάλιτι. Ο λόγος για την Ιουλία και τον Meech που ασχολούνται με την ραπ.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι 6 μήνες μαζί και διατηρούν σχέση από απόσταση ενώ ένας από τους λόγους που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ριάλιτι είναι για να γνωριστούν καλύτερα.

Η Ιουλία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας ράπερ και παράλληλα έχω και τον τίτλο ως trap queen. Είμαι ο θηλυκός Snik». Την ίδια στιγμή, μάλιστα, κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το νέο ριάλιτι.

Battle Of Couples πρώτο ζευγάρι

Τι είναι το “Battle of the Couples”

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες.

Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν' αποδείξουν ότι είναι "δυνατοί" σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of the Couples: Υπέγραψε η Σάσα Σταμάτη

Battle of Couples: Αυτά είναι τα ζευγάρια που εξετάζει η παραγωγή

Share