Γενέθλια για τη Σία Βοσκανίδου - Τα γιόρτασε με το πιο «καυτό» κόκκινο συνολάκι

Θα τη βλέπει ο Βασιλάκος και θα κλαίει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τη Σία Βοσκανίδου - Τα γιόρτασε με το πιο «καυτό» κόκκινο συνολάκι

Η Σία Βοσκανίδου γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και αποφάσισε να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι φόρεσε το πιο «καυτό» κόκκινο συνολάκι της και προκάλεσε κανονική αναστάτωση στα social media.

H πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor δεν κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού το οποίο την λάτρεψε για τις επικές ατάκες της.

Άλλωστε η Σία αποχώρησε με εντυπωσιακό τρόπο από το παιχνίδι, αφού είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, πως είναι κούκλος, αλλά δεν έχει καθόλου γούστο μιας και κανείς δεν λέει όχι στη «θεά Σία».

Η Σία λοιπόν απόλαυσε τα γενέθλιά της στο σπίτι μαζί με τα πιο κοντινά και αγαπημένα της πρόσωπα και εντυπωσίασε με το look της, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Σία Βοσκανίδου: Ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι - "O Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει και..."

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στο Happy Day μέσα από το στούντιο ηχογράφησης, αφού πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι , μάλιστα ανέφερε και όσα της είχε πει ο Παντελής Παντελίδης όταν την είχε ακούσει.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα ακούσουμε το κομμάτι της Σίας το οποίο εμπνεύστηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο μέσα στο Bachelor.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Αναστασία Βοσκανίδου.

Όσο για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε

΅«Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

σία βοσκανίδου παντελίδης