Ράδιο Αρβύλα: Το επικό σχόλιο του Κανάκη για τον Βασιλάκο - «Γυναίκα ψάχνεις ή τραπεζάκι για το σπίτι;»

Τον άδειασε χωρίς δισταγμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Το επικό σχόλιο του Κανάκη για τον Βασιλάκο - «Γυναίκα ψάχνεις ή τραπεζάκι για το σπίτι;»

Μέσα από το σημερινό Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να κάνει ένα επικό σχόλιο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τις απαιτήσεις που είχε από μία γυναίκα, όπως τις εξέφρασε μέσα στο The Bachelor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή έδειξε μία σειρά από αποσπάσματα από το ριάλιτι του έρωτα, στα οποία τόσο οι διαγωνιζόμενες όσο και ο Βασιλάκος εξηγούσαν πως η γυναίκα «δεν πρέπει να πιάνει χώρο».

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα απάντησε on air με τον πιο επικό τρόπο! Ενώ την ίδια στιγμή, ο Βασιλάκος ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παρουσίαση του Battle of couples.

«Παναγιώτη, τραπεζάκι για το σπίτι ψάχνει αγόρι μου, ή γυναίκα; Θέλεις να έχει χερούλια για να τη μεταφέρεις εύκολα; Να αποθηκεύεται κάτω από το τραπέζι και να την παίρνεις και στο γραφείο, όπως έλεγαν κάποια τηλεμάρκετινγκ με προϊόντα που τα μεταφέρεις παντού;».

Κανάκης Βασιλάκος Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα: Ποιες είναι οι δύο νέες αφίξεις στην παρέα του Κανάκη;

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει δυο νέες αφίξεις.

Η αγαπημένη παρέα πλέον δίνει καθημερινά ραντεβού στο OPENtv προσφέροντας άφθονο γέλιο και σάτιρα -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες- σχολιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας.

Στην εκπομπή της Πέμπτης ο Αντώνης Κανάκης καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως μετά ανακοίνωσε τις νέες αφίξεις στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για τη νέα συνεργάτιδά τους πίσω από τις κάμερες, αλλά και την σκυλίτσα η οποία έχει αγαπηθεί ήδη από το πλατό της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: "Καλωσορίζουμε δυο κορίτσια που δεν ήταν εδώ, τη Βανέσα που βρίσκεται πίσω από την κάμερα του Στάθη και την βάλαμε στην κάμερα του Στάθη για να μην έχει και πολύ δουλειά. Της είπαμε... "στην αρχή θα πει κάτι εδώ, αλλά μετά μπορείς να αράξεις και να είσαι ήσυχη". Επίσης σας παρουσιάζουμε την Μπρούνα".

Ράδιο Αρβύλα νέα συνεργάτιδα Βανέσσα

Ράδιο Αρβύλα σκυλάκι Μπρούνα