Η Μαίρη Μηλιαρέση παίρνει αντικείμενα από τα σκουπίδια και τα μετατρέπει σε.. έργα τέχνης!

Δημιουργεί αντικείμενα για το σπίτι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαίρη Μηλιαρέση παίρνει αντικείμενα από τα σκουπίδια και τα μετατρέπει σε.. έργα τέχνης!

Πρωτοτύπησε και πάλι η Μαίρη Μηλιαρέση η οποία μαζεύει αντικείμενα από τα σκουπίδια και τα μετατρέπει σε αντικείμενα για το σπίτι, τα οποία πραγματικά είναι έργα τέχνης.

Μια νέα δημιουργική ασχολία φαίνεται να απόκτησε η Μαίρη Μηλιαρέση η οποία, το πρωί της Τρίτης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην πρωτότυπη διακόσμηση του σπιτιού της, από αντικείμενα που βρίσκει στην ανακύκλωση.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ με τα πινέλα έχω μια απόλυτη σχέση από μικρή ηλικία. Έχω τελειώσει σχέδιο, έχω κάνει συντήρηση έργων τέχνης και τώρα σπουδάζω να πάρω ένα δίπλωμα διακόσμησης. Έχω ξεκινήσει να κάνω αναπαλαιώσεις και κάνω μεγάλα έπιπλα» είπε η Μαίρη Μηλιαρέση, που τόνισε ότι έτσι πέρασε την καραντίνα της.

Η Μαίρη Μηλιαρέση έδειξε μάλιστα στην κάμερα και πολλά από τα αντικείμενα που έχει μαζέψει από τα σκουπίδια και τα έχει μετατρέψει σε έργα τέχνης ενώ πριν λίγο καιρό ζήτησε δημόσια συγγνώμη για ένα συμβάν.

Μαίρη Μηλιαρέση

Λίγα λόγια για την Μαίρη Μηλιαρέση

Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από το Ρουκ Ζουκ.
Το 1993 είχε βγει Β Μις Ελλάς, ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Παντρεύτηκε το 1996 και ένα χρόνο αργότερα με τον τότε σύζυγό της απέκτησαν μία κόρη τη Σοφιάννα, η οποία διατηρεί το επώνυμο της μαμάς της. Χώρισαν το 1999.

Αργότερα, εμφανίστηκε σε πάνελ μεσημεριανών εκπομπών, όμως, για εκείνη η απόφαση είχε παρθεί. Είχε αποφασίσει να αφήσει την τηλεόραση για να μεγαλώσει την κόρη της και δεν το μετάνιωσε.

Μάλιστα, αποχώρησε από το χώρο αν και δέχτηκε πρόταση κατά το παρελθόν να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του μεγάλου καναλιού.

Τα τελευταία χρόνια έχοντας αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά, διατηρεί club restaurant στου Ψυρρή.