Μουτσινάς - Βάνια σχολιάζουν τον ημίγυμνο Μητσοτάκη - «Κυριάκο αγάπη μου έλα πάρε με από δω»

Σκήνη έπος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μουτσινάς - Βάνια σχολιάζουν τον ημίγυμνο Μητσοτάκη - «Κυριάκο αγάπη μου έλα πάρε με από δω»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον.. ημίγυμνο Κυριάκο Μητσοτάκη όσο του χορηγούνταν η δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Στην διάρκεια του εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, η Βάνια εισέβαλε στο πλατό με σκοπό να σχολιάσει τον πρωθυπουργό και το πλάνο που τον δείχνει με κατεβασμένο πουκάμισο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νικόλα κοίτα σεξ απίλ! Ερωτεύτηκα» με τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Αυτό το σεξ απίλ παρακολουθώ κι εγώ. Εσύ ερωτεύτηκες τον πρωθυπουργό επειδή έκανε επαναληπτικό ημίγυμνος».

Ενώ στην συνέχεια η Βάνια πρόσθεσε: «Ποιος Αργυρός; Μόνο Κυριάκος παιδιά. Μόνο! Να σου πω και κάτι; Έχει κάνει και τα εμβόλια. Κυριάκο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» πρόσθεσε στη συνέχεια με το γνωστό της χιούμορ η «Βάνια».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Αυτό είναι το πρωθυπουργικό, το ημίγυμνο το σωστό, γιατί κανονικά θα μπορούσε να το βγάλει όλο! Ή να πήγαινε με ένα t-shirt. Για εμβόλιο πήγε, όχι για press conference. Μπράβο στον Κυριάκο».

Ο Μουτσινάς σχολιάζει τον Μητσοτάκη

Θέλει για πρωθυπουργό τη Μενεγάκη ο Νίκος Μουτσινάς - «Σκέψου να σου ανακοινώνει το lockdown»

Ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή εκπομπή του θέλησε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που έγινε χθες και έτσι, αφού έδωσε από ένα υπουργείο σε κάθε celebrity, τόνισε πως θέλει την Ελένη Μενεγάκη για πρωθυπουργό.

Ο παρουσιαστής βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο από την ελληνική showbiz για να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην ελληνική κυβέρνηση και μάλιστα, εξήγησε και τον λόγο πίσω από κάθε επιλογή του.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε πως θα ήθελε για Υπουργό Παιδείας, την Βίκυ Καγιά, Υπουργό Πολιτισμού τον Σάκη Ρουβά, Υπουργό Οικονομίας τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ στη θέση για το Υπουργείο Τουρισμού, θα επέλεγε τη δική του Βάνια. Για τον εαυτό του βέβαια κράτησε τη θέση του εκπροσώπου τύπου αφού όπως είπε γράφει πολύ καλά στον φακό. Στη σημερινή εκπομπή του μάλιστα, απάντησε και για το unfollow με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι

Τέλος ανακοίνωσε πως στη θέση του πρωθυπουργού θα έβαζε την Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή, έχουμε τώρα τον Κύριο Μητσοτάκη. Σκέψου να σου ανακοινώσει η Ελένη το lockdown. Θα έμενες για πάντα μέσα στο σπίτι».