Big Brother: Η φωτογραφία του Θέμη Κανέλλου με αποκαλυπτικό εσώρουχο

Χαμός στα social media!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η φωτογραφία του Θέμη Κανέλλου με αποκαλυπτικό εσώρουχο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, με ένα άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο!

Πρόκειται με διαφορά για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Big Brother και όχι άδικα. Ο Θέμης, από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι, είναι πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα, τις περισσότερες φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά τολμηρές αναρτήσεις.

Αφού αποκάλυψε λοιπόν πως δέχεται ανήθικες προτάσεις στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία η οποία σίγουρα θα συζητηθεί.

Θέμης Κανέλλος εσώρουχο

Θέμης Κανέλλος: Του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου! Τους ξεμπρόστιασε στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος δε δίστασε να ξεμπροστιάσει με μία νέα ανάρτηση που έκανε, όλους αυτούς που του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media από την πρώτη κιόλας που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε με ένα βίντεο όλα όσα έγιναν μέσα στη βίλα του Μεγάλου Αδερφού - δείτε εδώ όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες - ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ζήτησε να σταματήσουν οι διαδικτυακοί του φίλοι να του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Θέμης Κανέλλος ακατάλληλες φωτογραφίες

Θέμης Κανέλλος: «Στο Big Brother έγιναν πράγμα για τα οποία απαγορευόταν να μιλήσουμε»

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο παιχνίδι έγιναν πράγματα για τα οποία οι παίκτες δεν μπορούσαν να μιλήσουν.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης, λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο που λέει όλα όσα έγιναν στο σπίτι του Big Brother, αποφάσισε να ανοίξει τα κρυφά χαρτιά του.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει καμία επαφή με τη νικήτρια, Άννα Μαρία, η οποία έχει κάνει μπλοκ στο Instagram όλους τους παίκτες του Big Brother.

Παράλληλα είπε πως η παραγωγή απαγόρευσε στους παίκτες να μιλήσουν για ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα μέσα στο σπίτι. Το περιστατικό της Άννας Μαρίας με την πόρτα για παράδειγμα, είχε σκηνές, τις οποίες δεν παρακολούθησε ποτέ το τηλεοπτικό κοινό.