Γρηγόρης Βαλτινός: Του προσέφεραν 2 εκατομμύρια ευρώ για μια σειρά αλλά αυτός τα αρνήθηκε!

Ποιος ήταν ο λόγος;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Βαλτινός: Του προσέφεραν 2 εκατομμύρια ευρώ για μια σειρά αλλά αυτός τα αρνήθηκε!

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως στο παρελθόν του είχαν προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για μια σειρά αλλά.. τα αρνήθηκε!

Ο γνωστός και επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον χώρο της τηλεόρασης και τις προτάσεις που δέχτηκε, όσο και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, που πριν λίγο καιρό βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιρνα 15.000 ευρώ και μόλις βγήκαν οι βιντεοκασέτες μου δώσαν 2 εκατομμύρια. Ποιος δεν θα το έκανε; Δεν τα πήρα. Φοβήθηκα πάρα πολύ ότι θα ήταν η καταστροφή μου».

Μάλιστα, η πρόταση αφορούσε τους Δύο ξένους και συγκεκριμένα να υποδυθεί τον Μαρκορά με τον ίδιο όμως τελικά να το αρνείται.

Παράλληλα, μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη είχε μια μοναδικότητα, είχε αυτό που ζήταγε ο Έλληνας μεταπολεμικά. Έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο ειδικά στις πρώτες της ταινίες, πριν ακόμα αποκτήσει μια περσόνα που ούτε ο κόσμος ήθελε να την αλλάξει».

Η συγκινητική εξομολόγηση του Γρηγόρη Βαλτινού για τον πατέρα του

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης», και έβαλε τα κλάματα στον αέρα, όταν περιέγραψε την ιστορία για το πώς γνώρισε τον πατέρα του όταν ήταν 20 χρονών, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια του.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, συνομίλησε με την Ταμίλα Κουλίεβα και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί και στην ιστορία του χωρισμού των γονιών του, περιγράφοντας το πώς ο πατέρας του απομακρύνθηκε από τη ζωή του.

Στον αέρα της ΕΡΤ βέβαια συγκινήθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου. Δείτε εδώ την αναφορά της στον σύζυγό της και στον θάνατό του.

 Γρηγόρης Βαλτινός

Γι΄αυτό το λόγο έβαλε τα κλάματα ο Γρηγόρης Βαλτινός στον αέρα της ΕΡΤ:

«Οι γονείς μου χωρίσανε όταν εγώ ήμουν ενός έτους και βρήκανε άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική και όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό, νομίζω συγκλονίστηκε, συγκινήθηκε.

Και εγώ συγκινήθηκα με ένα εντελώς και διαφορετικό τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δύο άνθρωποι, σημαίνει ότι κάτι κάνουν λάθος. Κάτι έκανε λάθος η ζωή; Κάτι έκαναν λάθος οι γύρω τους; Καμιά φορά είναι πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους, την ψυχολογία τους, τον χαρακτήρα τους. Είναι πιο υγιές να χωρίσουν οι άνθρωποι από το να μείνουν μαζί και να εκδικείται ο ένας τον άλλον καθημερινά. Με βοήθησε το θέατρο.

Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 20 ετών, τότε ήρθε από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Το DNA υπάρχει στο βλέμμα, στο δέρμα», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.