Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Βαλτινός με την υγεία του - «Ο γιατρός μου είπε “απορώ πώς δεν πέθανες”»

Σοκάρει η αποκάλυψη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Βαλτινός με την υγεία του - «Ο γιατρός μου είπε “απορώ πώς δεν πέθανες”»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ και σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην σημερινή τηλεόραση, στον ρόλο που είχε ως αφηγητής στη σειρά “Ανατομία ενός εγκλήματος” αλλά και σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, που πριν λίγο καιρό βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει κοστίσει στην υγεία μου, μια παλινδρόμηση, άγχος, στρες, stress attack. Με έχουν πάει στο νοσοκομείο από παράσταση στο διάλειμμα.

Νομίζω ήταν η “Ερωτική αναρχία”. Ήταν κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ανέβηκαν οι παλμοί. Ο γιατρός μου είπε αργότερα “απορώ πώς δεν πέθανες”».

Στην ίδια εκπομπή, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε και την σειρά στην οποία του είχαν προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά αυτός τα αρνήθηκε

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιρνα 15.000 ευρώ και μόλις βγήκαν οι βιντεοκασέτες μου δώσαν 2 εκατομμύρια. Ποιος δεν θα το έκανε; Δεν τα πήρα. Φοβήθηκα πάρα πολύ ότι θα ήταν η καταστροφή μου».

Μάλιστα, η πρόταση αφορούσε τους Δύο ξένους και συγκεκριμένα να υποδυθεί τον Μαρκορά με τον ίδιο όμως τελικά να το αρνείται.

Παράλληλα, μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη είχε μια μοναδικότητα, είχε αυτό που ζήταγε ο Έλληνας μεταπολεμικά. Έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο ειδικά στις πρώτες της ταινίες, πριν ακόμα αποκτήσει μια περσόνα που ούτε ο κόσμος ήθελε να την αλλάξει».