The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς αντικαθιστά τον Λιανό;

Μια ανάσα πριν την οριστική απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς αντικαθιστά τον Λιανό;

Το πρωί της Τετάρτης, η Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε πως πιθανότατα ο Νίκος Μουτσινάς θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice.

Παρόλο που ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει για ένα μικρό διάστημα στην Ελλάδα, δεν θα συνεχίσει την παρουσίαση του μουσικού σόου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στην πρωινή εκπομπή, ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση στον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλάβει την παρουσίαση του “The Voice”.

Μάλιστα, ο ίδιος δέχτηκε και συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του καναλιού. Ωστόσο, ο ηθοποιός καθώς από τον Μάρτιο ξεκινά τη δική του εκπομπή, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού στράφηκαν στον Νίκο Μουτσινά χωρίς όμως να του έχουν κάνει κάποια επίσημη πρόταση. Παρόλα αυτά, το κλίμα ήταν θετικό.

Η εμφάνιση του Λιανού στο Καλό Μεσημεράκι - «Μόνο αυτό σου λέω, τίποτα παραπάνω»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε μέσω Skype στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε κάποιες εξελίξεις αναφορικά με το Survivor.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον λόγο που αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός προσωρινά από το ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος προκάλεσε δημόσια τον Νίκο Μουτσινά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να διαγωνιστεί με τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δεις τα δύο συμβούλια που έρχονται μόνο αυτό σου λέω, τίποτα παραπάνω. Η αλλαγή των ομάδων άλλαξε πολλές ισορροπίες, κάποια πρόσωπα τα οποία είχαν αρχηγικές τάσεις, αρχίζουν λίγο και έχουν πήλινα πόδια.

Πρέπει να έρθεις Νίκο, μέχρι και ο Καλλίδης έχει ανέβει. Δες το επεισόδιο σήμερα και δες Πάνο Καλλίδη, δεν τον έπιαναν οι κάμερες. Η κόκκινη ομάδα πήρε τον Κόρομι που ψαρεύει όποτε όλα καλά» ενώ πριν μερικά λεπτά ο παρουσιαστής με την Βάνια σχολίασαν τον πρωθυπουργό.

Η εμφάνιση του Λιανού στο Καλό Μεσημεράκι