Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Λουκάκη για την Μπεκατώρου

Δεν συγκράτησε τα δάκρυα της

Πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Λουκάκη για την Μπεκατώρου
News 20.01.2021 15:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Δανάη Λουκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και ξέσπασε σε δάκρυα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Σοφία Μπεκατώρου.

Καθώς παρακολουθούσαν το βίντεο με τις δηλώσεις της Σοφίας έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, η Δανάη ξέσπασε σε κλάματα.

 Δανάη Λουκάκη

Η γνωστή ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Παρόλο που έχει περάσει καιρός είναι μία αρχή. Μπορεί να έχει συμβεί και σε άλλα κορίτσια. Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Ταράζομαι από το θάρρος αυτής της γυναίκας που βγαίνει και τα λέει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απλώς έχει περάσει σε μας τις γυναίκες ότι εμείς φταίμε και ότι τα περισσότερα κορίτσια πρέπει να ντρέπονται.

Παθαίνω σοκ. Και μιλάμε για τη Σοφία που είναι πρότυπο και δεν το πιστεύεις. Και είναι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας που έχει ονοματεπώνυμο. Τρελαίνομαι!» είπε χαρακτηριστικά ούσα συγκινημένη.

Ξέσπασε σε δάκρυα η Παπαγεωργίου για την Μπεκατώρου: «Υπάρχουν άρρωστα μυαλά και φταίνε μόνο αυτοί!»

ο μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέσπασε στον αέρα του Pop Up και υποστήριξε δημόσια την Σοφία Μπεκατώρου.

Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που δέχτηκε, η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να πάρει μέρος και να εκφράσει την δική της προσωπική άποψη επί του θέματος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε δάκρυα.

“Με πιάνει ταχυπαλμία όταν συζητάμε ένα τέτοιο θέμα. Έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, στην Αμερική με το κίνημα #Me Too. Πλέον το 2020 οι γυναίκες έχουμε διαφορετική δυναμική. Βλέπουμε ότι για πρώτη φορά γυναίκα Αντιπρόεδρο στην Αμερική, την Kamala Harris.

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πλέον σαν γυναίκες μπορούμε να βγούμε και να μιλήσουμε. Είμαι λίγο συγκινημένη, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Πραγματικά δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε κανέναν. Δεν μιλάμε για τον χώρο του modelling, δεν μιλάμε για τον χώρο της τηλεόρασης που έχουμε ακούσει διάφορα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Δεν έχει σημασία που εργάζεσαι, που είσαι, που περπατάς.

Υπάρχουν άρρωστα μυαλά και θύτες και φταίνε μόνο αυτοί. Ποτέ το θύμα.

Ακούω και με θλίβει πάρα πολύ, ως μια γυναίκα 32 ετών ότι φορούσε ρούχα προκλητικά, το μακιγιάζ, η συμπεριφορά επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις. Καμία κατάσταση δική μας δεν επηρεάζει και δεν προκαλεί ποτέ κανέναν ποτέ. Ποτέ και κανείς δεν προκαλεί για να του συμβεί κάτι κακό. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι. Δεν φταίει ποτέ. Να ευχαριστήσουμε πραγματικά την Σοφία Μπεκατώρου, τις γυναίκες, αυτές τις τεράστιες αθλήτριες της Ελλάδας που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Είναι πολύ γενναίες. Έχουμε δικαίωμα στην προστασία, στην ασφάλεια και στο να είμαστε ελεύθερες”.

Παπαγεωργίου για Μπεκατώρου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη για Μπεκατώρου: «Δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει αυτή την εγκληματική πράξη»

Άννα Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Να ζούνε με τον φόβο οι θύτες και όχι τα θύματα»

Share