Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα παρενόχλησης τρεις φορές»

Σοκάρει η εξομολόγηση της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα παρενόχλησης τρεις φορές»

Πολλές είναι οι γυναίκες που μετά την Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψαν ότι έχουν πέσει και αυτές θύμα κακοποίησης και παρενόχλησης, μιας από αυτές και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα όλων “γιατί μίλησε τώρα η Σοφία” μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Μαίρη Συνατσάκη θύμα παρενόχλησης

Ειδικότερα, η Μαίρη προκειμένου να στρέψει την προσοχή στους θύτες και όχι στα θύματα, εξηγεί με επιστημονικές παραπομπές γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή και δε τολμούν να ομολογήσουν τα δεινά που έχουν βιώσει.

Μέσα σε όλα, εξομολογείται και πως η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης και μάλιστα τρεις φορές. Στις δύο πρώτες ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία ενώ στην τελευταία τα θυμάται όλα καθαρά καθώς συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μετά από αυτό, η Μαίρη δήλωση πως μίλησε με δικούς της ανθρώπους και με την ψυχολόγο της και κατάφερε να μην το κρατήσει μέσα της ενώ θύμα παρενόχλησης έχει πέσει και η Μέγκι Ντρίο.

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης και το αποκάλυψε η ίδια στο κανάλι της στο youtube.

Ληστές παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Μαίρης Συνατσάκη και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

H Μαίρη Συνατσάκη ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι διαρρήκτες. Οπως σημείωσε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube το σοκ ήταν μεγάλο όταν αντίκρυσε το σπίτι της να είναι άνω κάτω. Μάλιστα, μάς έδειξε πλάνα από το διαμέρισμά της, έτσι όπως το άφησαν οι διαρρήκτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είχε χρήματα στο σπίτι της. Ο γάτος της βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και οι διαρρήκτες δεν τον πείραξαν καθόλου. Παρ΄ όλα αυτά το σοκ ήταν μεγάλο βλέποντας το διαμέρισμά της σε πολύ κακή κατάσταση και όλα της τα πράγματα να είναι στο πάτωμα. Οι κλέφτες πήραν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής αξίας για την ίδια, κάτι που την στεναχώρησε πολύ. Δείτε παρόλα αυτά τι αποκάλυψε για τον γυμνισμό στην σκηνή του hair.

Δείτε το βίντεο της.