Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση που αφορά την ίδια, σύμφωνα με την οποία χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega , «Έξαψη», -δείτε εδώ στο μεταξύ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο- δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστή την νοσηλεία της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τους διαδικτυακούς της φίλους για ποιο λόγο χρειάστηκε να νοσηλευτεί εσπευσμένα.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Ο κολικός νεφρού είναι από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, είμαι καλύτερα και τώρα επιστρέφω στην “Έξαψη”.

Ευχαριστώ για την αγάπη».

Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά

Λίγα λόγια για την Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα (Γεωργία) Σκαφιδά (Καλαμάτα , 3 Οκτωβρίου 1981) είναι Ελληνίδα Ηθοποιός της Τηλεόρασης , του Θεάτρου και του Κινηματογράφου.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1981 στην Καλαμάτα. Το 2004 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και τραγουδιού.

Το 2006 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Ιωαννα της καρδιας σε σενάριο Μιρέλλα Παπαοικονόμου.Ακολούθησαν τα Μαύρα Μεσάνυχτα σε σκηνοθεσία Πάνος Κοκκινόπουλος και Το Νησί στο Mega Channel.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου και είχε τεράστια ποσοστά τηλεθέασης καθώς και θεωρήθηκε μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε στην "Κινέττα" σε σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος.

Έκτοτε έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε πολλές ταινίες όπως Το γαμήλιο πάρτυ το 2008,η Άπνοια το 2010, οι μαριονέτες το 2015,το Η Ρόζα της Σμύρνης το 2016 κ.α.Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε το 2002 στις Τρεις Χήρες σε σκηνοθεσία Κώστας Κουτσομύτης.

Το 2014 βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις "Ορφέας στον Άδη" του Τένεσι Ουίλιαμς και "Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" του Ευγένιου Ο'Νιλ.

Το 2011 κέρδισε το βραβείο ά γυναικείου ρόλου στο London greek film festival για την ταινία Άπνοια.