Το σπαρακτικό αντίο της Ελένης Ράντου στην Πηνελόπη Σταυροπούλου - «Ραντεβού στο...»

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό μετά τον χαμό της φίλης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το σπαρακτικό αντίο της Ελένης Ράντου στην Πηνελόπη Σταυροπούλου - «Ραντεβού στο...»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Ράντου μετά τον θάνατο της φίλης της και ηθοποιού Πηνελόπης Σταυροπούλου, με την πρώτη να στέλνει το δικό της σπαρακτικό αντίο.

Η άτυχη ηθοποιός έφυγε χθες από τη ζωή καθώς έχασε την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Τόσο η οικογένεια όσο και το στενό της περιβάλλον έχει «πνιγεί» στην θλίψη.

Οι δύο γυναίκες ηθοποιοί είχαν σημειώσει αρκετά χρόνια στενής φιλίας και μαζί έκαναν όνειρα για πολλα΄ταξίδια που είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν.

Δυστυχώς όμως, η Ελένη Ράντου αναγκάστηκε να την αποχαιρετήσει, κάτι που έκανε μέσω μιας πολύ σπαρακτικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πηνελόπης Σταυροπούλου και έγραψε: “Καλό ταξίδι φιλενάδα μου. Πάντα το ταξίδι προσμονούσες. Ραντεβού στο Gate όπως κανονίσαμε”.

ο σπαρακτικό αντίο της Ελένης Ράντου στην Πηνελόπη Σταυροπούλου

Λίγα λόγια για την Πηνελόπη Σταυροπούλου

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο, από όπου αποφοίτησε το 1984. Η ηθοποιός ήταν μητέρα διδύμων, τα οποία απέκτησε με εξωσωματική, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Talking Heads (2019), Βασιλιάς Ληρ (2014). Η ηθοποιός είχε κάνει και ένα quest στη δημοφιλή σειρά του Mega, Εμείς και Εμείς.

Μία από τις πιο τιμητικές στιγμές της ήταν όταν συμμετείχε ως ιέρεια σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες: σ’ εκείνους της Σεούλ και στους Χειμερινούς του Κάλγκαρι.

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, βγάζοντας και ένα συγκλονιστικό βιβλίο με τίτλο Η νύχτα της Πηνελόπης.

“Είμαι στο 2% των ανθρώπων που τα κατάφεραν, μετράω δεκαπέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ, κι έγραψα το βιβλίο γιατί το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που πάσχουν. Με πλησιάζουν πάρα πολλοί που είχαν ή εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι μάλιστα αρκετοί εκείνοι που με αναγνωρίζουν ως συγγραφέα κι όχι ως ηθοποιό” τόνισε στο παρελθόν η Πηνελόπη Σταυροπούλου.