Χαμός στο Pop Up με την Γραμμέλη - «Το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία!»

Απίστευτο ξέσπασμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο Pop Up με την Γραμμέλη - «Το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία!»

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τους συνεργάτες της στο Pop Up να μένουν άφωνοι.

Με αφορμή μια δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου στην χθεσινή της συνέντευξη στο «The 2night show», η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός της εκπομπής δεν έκρυψε την ενόχληση της και λίγο αργότερα ξέσπασε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη που πριν λίγο καιρό «σκοτώθηκε» και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να πω κάτι για την Έλενα Χριστοπούλου. Είπε μια μεγάλη αλήθεια. Έχω φορτώσει σήμερα.

Επειδή το ακούω πάρα πολύ συχνά και δεν ξεχνάω ότι υπήρξα τηλεκριτικός - άσχετα που για λόγους ηθικής το άφησα, θα το ξαναπιάσω όμως. Αυτά τα χαλαρά "αυτή η κοπέλα μοντέλο δεν ήταν; Πώς έγινε παρουσιάστρια;"

Να μας φέρουν όλοι οι παρουσιαστές αυτοί που τα λένε αυτά τα χαρτιά τους για να δούμε πώς έγιναν παρουσιαστές; Όταν τα λέμε εμείς γινόμαστε κακοί. Αυτά λέγονται πολύ σκόπιμα και όχι χαλαρά.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σχολή τηλεόρασης. Αν κάποιος κάνει καλά τη δουλειά του φαίνεται στα νούμερα. Ό,τι θέλουμε το κάνουμε. Αν αρέσουμε. Αν δεν αρέσουμε το κουβαδάκι και σε άλλη παραλία», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Χαμός στο Pop Up με την Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τα έβαλε και με την Θεοφανία Παπαθωμά

Την συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε το Pop up και η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε εναντίων της ηθοποιού!

Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία έκανε της εξής δήλωση: «Είχα πάντα αγάπη από τις γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες» η οποία εξόργισε την δημοσιογράφο.

«Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ότι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση.

Άρα, αν αγαπηθεί μια γυναίκα, αγαπιέται γι’ αυτό που είναι από τις άλλες γυναίκες και όχι γιατί δεν κλέβει άντρες. Δεν κλέβονται οι άντρες, δεν είναι ούτε βάζα, ούτε κολιέ, ούτε δαχτυλίδια. Είναι δυνατόν να αγαπήσεις μια γυναίκα επειδή δεν κλέβει άντρες; Λογικά εννοούσε ότι δεν συνάπτει σχέσεις με ανθρώπους που είναι μέσα σε μια άλλη σχέση ή είναι κάπου αλλού. Εγώ αυτό θέλω να καταλάβω, αλλιώς δεν συμφωνώ καθόλου», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.