Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έχω προσπαθήσει να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά»

Εξομολογείται τα σοβαρά προβλήματα υγείας της που την εμποδίζουν να μείνει έγκυος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έχω προσπαθήσει να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε στον αέρα του Pop Up τα σοβαρά προβλήματα υγείας της που την εμποδίζουν να πιάσει παιδί.

Ειδικότερα, καθώς σχολίαζαν κάποιες δηλώσεις της Βικτώριας Χαλκίτη, η δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά της και προχώρησε σε θλιβερές εξομολογήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός μωρού.

Η Φωτεινή είπε χαρακτηριστικά: «Ως μια γυναίκα που λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας, από πολύ μικρή ηλικία μου έχει μπει στο μυαλό μου ότι ίσως να μη μπορέσω να κάνω παιδί και μάλιστα πολλές φορές έχω προσπαθήσει να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, για να είμαι λίγο πιο χαρούμενη μέσα μου και ως γυναίκα που έχω ακούσει "πώς έχεις παχύνει έτσι" ενώ εγώ έπαιρνα χάπια, δεν μπορώ να ακούω από μια γυναίκα να λέει ότι ένιωθε λίγη που δε μπορεί να κάνει παιδί ούτε ότι φοβόταν μήπως ο σύζυγός της δεν ήταν χαρούμενος επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί.

Στέλνω αυτό το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που ίσως ποτέ να μη μπορέσουν να κάνουν παιδί, όπως κι εγώ. Απευθύνομαι σε αυτές τις γυναίκες που είναι σαν εμένα, που μπορεί να μη δουν ποτέ την κοιλίτσα τους να φουσκώνει. Δεν έγινε και κάτι», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία είχε κάνει στο παρελθόν ξανά αναφορά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Φωτεινή Πετρογιάννη

Φωτεινή Πετρογιάννη: Συγκλονίζει για το bullying που δεχόταν από τις φίλες της - "Αναγκαζόμουν και φορούσα..."

Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Pop Up πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και έχει υποστεί bullying στο σχολείο λόγω των κιλών της.

H δημοσιογράφος, μετά από την συνέντευξη της Μαρίνας Τσιντικίδου που αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά στην πρώτη καραντίνα, αποκάλυψε πως στο σχολείο δεχόταν bullying επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Μάλιστα ακόμα και οι καλύτερες της φίλες της έλεγαν "πως έχεις γίνει έτσι" καθώς περνούσε μια ψυχογενή ανορεξία, γεγονός που την έκανε να φοράει μέσα από τα παντελόνια της καλσόν και κολάν ώστε να μην φαίνεται αδύνατη.