Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Στον σταθμό του Alpha έρχονται αλλαγές που αφορούν τις βραδινές κυρίως εκπομπές. Αλλάζει λοιπόν η ώρα προβολής τους και μεταφέρονται αρκετές από αυτές μια ώρα αργότερα.

Αυτές είναι οι αλλαγές στον Alpha

Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε το κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη, από τις 25 Ιανουαρίου η δραματική σειρά “Αγγελική” θα προβάλλεται στις 22.00 και όχι στις 23.00 όπως είχε μεταφερθεί μετά από τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, οι ημέρες προβολής θα παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Από την ίδια εβδομάδα αλλαγές θα γίνουν στη late night ζώνη του καναλιού με τις ενημερωτικές εκπομπές να αλλάζουν μέρες και ώρες προβολής.

Η εκπομπή “Τάκης Χατζής Direct” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στη 01.00 αντί για τις 12.00, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ με το Tik Talk “μετακομίζει” από τη Δευτέρα στην Πέμπτη και θα προβάλλεται σχεδόν μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 00.50. Δείτε ωστόσο τα νούμερα του σταθμού.

αγγελικη alpha

Αγγελική 20/1: Ο Νικόλας καταφεύγει σε επικίνδυνες λύσεις για να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά του

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της Αγγελικής, καθώς ο Νικόλας καταφεύγει σε επικίνδυνες λύσεις για να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά του.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 69

Η Αθηνά ανακρίνει την Αγγελική για την αποκάλυψη της αδερφής της και προκαλεί τον Στέφανο να παραδεχτεί τα αισθήματά του για την Αγγελική. Η Τζένη προτείνει στον Στέφανο να επιστρέψουν στο σπίτι των Αργυρών και η Δανάη εξομολογείται στον Αποστόλη τα αισθήματά της.

Ο Νικόλας και η Ιωάννα έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Νικόλας καταφεύγει σε επικίνδυνες λύσεις για να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά του.

Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως η Κατερίνα δουλεύει στο σπίτι της Σοφίας. Η Αγγελική ανησυχεί για την Δανάη και την ιστορία της φίλης της.