Ο φακός «τσάκωσε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι - Το νεύμα της προς τους φωτογράφους

Έκλεψε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο φακός «τσάκωσε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι - Το νεύμα της προς τους φωτογράφους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντοπίστηκε σε μια χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα για ακόμη μια φορά.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly απαθανάτισε το πανέμορφο μοντέλο και νυν παρουσιάστρια του Pop Up στο Κολωνάκι.

Η Ηλιάνα, που είχε μια συγκλονιστική εμφάνιση στα φετινά Madwalk, επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο αθλητικό σύνολο, εξίσου αθλητικά παπούτσια, άσπρη μικρή τσάντα και ασφαλώς την μάσκα προστασίας.

Το μοντέλο όμως κατάλαβε την παρούσια των φωτογράφων με την ίδια μάλιστα να τους χαιρετάει και να χαμογελά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πόσο γλυκιά και ευγενική είναι.

Ο φακός «τσάκωσε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι

Snik: Τραβάει βίντεο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πιο γλυκές της στιγμές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και όταν μοιράζονται στιγμές από την προσωπική τους ζωή γίνεται πανικός στα social media.

Λίγες μέρες πριν η Ηλιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο τραβηγμένο από τον αγαπημένο της στο σπίτι τους.

Εκεί την βλέπουμε με το σκυλάκι τους την Μπέλλα στις πιο γλύκες τους στιγμές , ενώ στον αέρα της εκπομπής της είπε μία απίστευτη ατάκα για τον Αναστάσιο Ράμμο!

Δείτε το βίντεο της Ηλιάνας και του Snik

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα αποκάλυψε και πως αποκαλει τον Snik:

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να αποκαλύψει στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό, το πώς αποκαλεί τον Snik όταν είναι οι δυο τους, ξεκαθαρίζοντας πως οι εκφράσεις «πιτσουνάκι και κεφτεδάκι» είναι λίγες.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη συζήτηση στάθηκε η συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία είπε πως αποκαλεί τον σύζυγό της «Ναύαρχο».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος σχολίασε: «Το πιτσουνάκι μου, κεφτεδάκι μου είναι πολύ πασέ». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σοβάρεψε, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε: «Ε όχι και πιτσουνάκι, κεφτεδάκι! Snikαρος! Έλα τώρα! Με κεφαλαία»