Battle of Couples: Δύο instagrammers το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ALPHA

Μίλησαν στην κάμερα του Pop Up

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of Couples: Δύο instagrammers το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ALPHA

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up μίλησε το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι του ALPHA, «Battle of Couples».

Στην Μάχη των Ζευγαριών με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, θα συμμετάσχει ένα ζευγάρι που δηλώνει λάτρης των social media και ειδικά του instagram.

Ο λόγος για την Άγγελο Κατσιλιανό και την Μαριάννα Λουκά οι οποίοι πολύ συχνά ανεβάζουν κοινά τους χιουμοριστικά στιγμιότυπα. Η απήχηση που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα είναι τεράστια, καθώς ο Άγγελος έχει στο Instagram 165.000 followers!

Ο 28χρονος Άγγελος και η 20χρονη Μαριάννα είναι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο, συγκατοικούν και γνωρίστηκαν στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής τους.

Η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά και ο Άγγελος ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο των social media. Μάλιστα, δήλωσαν πως αν κερδίσουν θα ήθελαν να ανοίξουν ένα μαγαζί με καφέ και brunch σε αμερικάνικο στυλ.

Battle of Couples ανακοινώθηκε το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει

Το πρώτο ζευγάρι που θα δούμε στο Battle Of Couples είναι μια ράπερ και ένας τράπερ

Το μεσημέρι της Δευτέρας γνωρίσαμε στο «Pop up» το πρώτο πρώτο από τα 12 ζευγάρια του ριάλιτι. Ο λόγος για την Ιουλία και τον Meech που ασχολούνται με την ραπ.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι 6 μήνες μαζί και διατηρούν σχέση από απόσταση ενώ ένας από τους λόγους που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ριάλιτι είναι για να γνωριστούν καλύτερα.

Η Ιουλία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας ράπερ και παράλληλα έχω και τον τίτλο ως trap queen. Είμαι ο θηλυκός Snik». Την ίδια στιγμή, μάλιστα, κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το νέο ριάλιτι.

Battle Of Couples πρώτο ζευγάρι