Νίκος Κουρής: "Έχω περάσει από φάσεις κατάχρησης, λατρεύω το αλκοόλ"

Όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κουρής:

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στο "Art Week" με την Λένα Αρώνη για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια αλλά και για τις καταχρήσεις.

Αυτά δήλωσε ο Νίκος Κουρής

«Δεν μου αρέσει να ζω φοβισμένος αλλά να κάνω τα πράγματα που εγώ θεωρώ σωστά. Βεβαίως καταλαβαίνω ότι κάνω πολλά λάθη κι είναι δύσκολη η ζωή μου εκ των πραγμάτων λόγω της πάθησης που έχω. Με τα φαγητά βλέπω πως κανείς αποσυνδέεται από την έννοια γλυκό και την ευχαρίστηση της τροφής. Εγώ ξέρω τι αγώνα έκανα μόνος μου να αποσυνδεθώ από αυτήν την ευχαρίστηση. Δεν έχει νόημα θα πω να μην ευχαριστιέσαι αυτήν την ευχαρίστηση. Έχει μια οικονομία κι ένα πολύ μίζερο πράγμα. Την ίδια στιγμή που σου χαρίζει μία καλή διάθεση στην υγεία σου». Ενώ σε μια προηγούμενη συνέντευξη του αποκάλυψε πως έχει υπάρξει ψώνιο.

κουρής

Ενώ συμπλήρωσε: «Όποιος είναι διαβητικός ή έχει χάσει την υγεία του για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει διάθεση και δεν είναι καλά. Επειδή εγώ το να φάω γλυκό μου στοιχίζει πάρα πολύ κακή διάθεση, υγεία και ρύθμιση σε αυτό που προσπαθώ να ρυθμίσω, δεν το χαλαλίζω για να φάω μία πάστα ή μια μακαρονάδα. Όπως δεν χαλαλίζω το όργανό μου ως ηθοποιός με πράγματα που δεν μου λένε τίποτα. Έχω περάσει από όλες τις φάσεις της αυτοκαταστροφής του δεν με νοιάζει, του μπορώ να τα κάνω όλα, της κατάχρησης και του αλκοόλ, που λατρεύω και μου αρέσει και διαφωνώ ιδεολογικά με τον εαυτό μου που δεν πίνω, είμαι κάθετα αντίθετος. Την ίδια στιγμή λέω θα κάνω μία άσκηση και θα το επαναφέρω στην ζωή μου».

O Νίκος Κουρής ξεσπά για τους επικριτές του - «Καλό θα είναι όλοι μας να..»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στο MY Tv και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και αναφέρθηκε σε όλους αυτούς που τον σχολιάζουν αρνητικά για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο ως παρουσιαστής.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας του, μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα αλλά και για τους επικριτές του.

Η παρουσίαση είναι σαν ένας ακόμη ρόλος ή δεν το βλέπεις έτσι;

Η παρουσίαση είναι μια συνθήκη, όπως αντίστοιχα, ένας ρόλος. Οπότε, ναι, είναι ένας ρόλος στον οποίο καλείσαι να παίξεις.

Από εκεί και πέρα, επειδή με έχουν ρωτήσει κι άλλοι δημοσιογράφοι ή ακούω από διάφορους ανθρώπους που βρίσκονται σε πάνελ εκπομπών, για ποιο λόγο χορεύω ή ότι θα ήθελα να παρουσιάσω χορευτικό παιχνίδι, θα σου πω μόνο ότι ο ρόλος μου στο παιχνίδι είναι να κάνω ό,τι με εμπνέει. Δεν θέλω να παρουσιάσω χορευτικό παιχνίδι, αλλά να κάνω το «Δες και Βρες», όσο πιο διασκεδαστικό μπορώ.

Αλήθεια, σε ενοχλούν αυτά τα σχόλια;

Δεν με ενοχλεί τίποτα, γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση και είμαι ένας άνθρωπος που έχει δει στη ζωή του πολλή τηλεόραση. Ωστόσο, θα ήθελα να βάλω το δικό μου λιθαράκι, τη δική μου αισθητική και το δικό μου γούστο, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι στην τηλεόραση.

Επειδή η τηλεόραση ανακυκλώνει τον εαυτό της, ακούγονται πάντα διάφορα. Καλό θα είναι όλοι μας να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.