Battle of Couples: Η Σταμάτη αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει - «Θα προσπαθώ να ξεκλειδώνω τους παίκτες»

«Οι δικές μου δοκιμασίες θα είναι ψυχολογικές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of Couples: Η Σταμάτη αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει - «Θα προσπαθώ να ξεκλειδώνω τους παίκτες»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στο «Battle of couples».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του Alpha με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και αποκάλυψε στην παρέα της μεσημεριανής εκπομπής όλα όσα πρόκειται να δούμε στην Μάχη των Ζευγαριών.

Αρχικά, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω γιατί οφείλουμε ευγνωμοσύνη στην Διευθύντρια προγράμματος για την ευκαιρία που μου έδωσε και με πίστεψε τώρα αν ήταν καλή και σωστή επιλογή θα φανεί στο χειροκρότημα. Εγώ όταν μπαίνω στο χορό, χορεύω μέχρι τέλους.

Εγώ θα μπαίνω στην βίλα με τα ζευγάρια, ο ρόλος μου είναι να προσπαθώ να τους ξεκλιδώνω, προβλήματα ανησυχίες, τσακωμοί, όλα όσα συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι. Τα έχω δει τα ζευγάρια, όχι από κοντά, πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Έχει όλες τις γκάμες θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συμβίωση, όσοι κάνανε το casting είναι φοβεροί. Είχαμε 6.000 συμμετοχές και το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ. Θα υπάρχουν δοκιμασίες για τις σχέσεις των ζευγαριών, θα κάνουμε πάρτι».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Εγώ θα μπαίνω στη βίλα όπου θα μένουν τα ζευγάρια και θα προσπαθώ να τους ξεκλειδώνω. Προβλήματα, τσακωμοί, ανησυχίες, τα πάντα. Πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Άλλες φιλοσοφίες, πιστεύω, πρέπει. Το παιχνίδι θα έχει όλες τις γκάμες και διαφορετικές νοοτροπίες. Όσοι έκαναν το κάστινγκ δηλαδή είναι πραγματικά φοβεροί.

Η δικές μου δοκιμασίες θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τvn ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικές αλλά πιο ψυχολογικές. Θα είναι όμως διασκεδαστικές και πάρα πολύ ανατρεπτικές.

Θα είμαστε και με τον Παναγιώτη μαζί, παιδιά γνωριστήκαμε την ώρα που υπέγραφα δεν με ενδιέφερε ποιος θα παρουσιάζει. Είχα καταλάβει ότι το κανάλι θα κάνει την ανατροπή. Συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πως είμαι εγώ, καμία σχέση είναι ευγενικός, χαμογελαστός, ήρεμος και μιλάει στον πληθυντικό. Αλλά επειδή μπορώ να κρίνω δεν είναι ψευτοκαλός» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Battle of Couples Σάσα Σταμάτη

Battle of Couples: Δύο instagrammers το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ALPHA

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up μίλησε το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι του ALPHA, «Battle of Couples».

Στην Μάχη των Ζευγαριών με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, θα συμμετάσχει ένα ζευγάρι που δηλώνει λάτρης των social media και ειδικά του instagram.

Ο λόγος για την Άγγελο Κατσιλιανό και την Μαριάννα Λουκά οι οποίοι πολύ συχνά ανεβάζουν κοινά τους χιουμοριστικά στιγμιότυπα. Η απήχηση που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα είναι τεράστια, καθώς ο Άγγελος έχει στο Instagram 165.000 followers!

Ο 28χρονος Άγγελος και η 20χρονη Μαριάννα είναι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο, συγκατοικούν και γνωρίστηκαν στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής τους.

Η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά και ο Άγγελος ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο των social media. Μάλιστα, δήλωσαν πως αν κερδίσουν θα ήθελαν να ανοίξουν ένα μαγαζί με καφέ και brunch σε αμερικάνικο στυλ.

Battle of Couples ανακοινώθηκε το δεύτερο ζευγάρι που θα συμμετάσχει