Πέθανε η ηθοποιός του Lost, Mira Furlan

Θρήνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε η ηθοποιός του Lost, Mira Furlan

Η Mira Furlan, η ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της στο Lost και Babylon 5, πέθανε την περασμένη Τετάρτη. Η αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Στο Hollywood, επικρατεί θρήνος.

Από την πλευρά του, δημιουργός του Babylon 5, J. Michael Straczynski έγραψε στο Twitter ότι «για αρκετό καιρό τώρα η υγεία της δεν ήταν καλή». Ήταν 65 ετών.

Mira Furlan πέθανε

Η οικογένεια της Mira επιβεβαίωσε στο Twitter τον θάνατό της με ένα quote από την αείμνηστη star: «Κοιτάζω τα αστέρια. Είναι μια καθαρή νύχτα και ο Γαλαξίας φαίνεται τόσο κοντά. Εκεί θα πάω σύντομα. “Είμαστε όλοι αστέρια”, θυμάμαι ξαφνικά τα λόγια του Delenn από το σενάριο του Joe. Όχι μια κακή προοπτική. Εγώ δεν φοβάμαι. Εν τω μεταξύ, επιτρέψτε μου να κλείσω τα μάτια μου και να νιώσω την ομορφιά γύρω μου. Και πάρτε μια βαθιά ανάσα κάτω από τον ουρανό γεμάτο αστέρια. Εισπνοή εκπνοή. Αυτό είναι όλο».

Ο J. Michael Straczynski έγραψε: «Είναι μια νύχτα με μεγάλη θλίψη, γιατί η φίλη και σύντροφος μας έχει πάρει τον δρόμο όπου δεν μπορούμε να την φτάσουμε. Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, θα την ακολουθήσουμε εγκαίρως και πιστεύω ότι θα έχει πολλές ιστορίες για να μας πει και πολλούς νέους ρόλους να μοιραστεί με το σύμπαν».

Επίσης, παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του θανάτου του Larry King, έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το Σάββατο το πρωί αναφέρει ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες, όπου είχε νοσηλευτεί αυτό το μήνα.