Ενοχλημένος ο Διονύσης Πρώιος με τον Μπέλλο - «Με κοροϊδεύουν! Με βγάζουν και ψεύτη»

Η απάντηση του είναι αφοπλιστική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο Διονύσης Πρώιος με τον Μπέλλο - «Με κοροϊδεύουν! Με βγάζουν και ψεύτη»

Στο πλατό της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Διονύσης Πρώιος, με αφορμή την λαμπερή πρεμιέρα του του MasterChef 5. Ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει και την απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου προς την δήλωση που είχε κάνει, πως μέσα στο παιχνίδι έκαναν έρωτα και τους είχε ακούσει.

Όταν προβλήθηκε λοιπόν, το σχετικό απόσπασμα αλλά και η απάντηση του πρώην συμπαίκτη του πως δεν συνέβη τίποτα, ο σεφ σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Καλά, με κοροϊδεύουν δηλαδή… Με βγάζουν και ψεύτη κιόλας… Τα παιδιά είναι ακόμα μαζί. Οπότε κάτι δεν ξέρει ο Μπέλλος ή κάτι μπερδεύει. Πάει πολύ ωραία εδώ η φράση, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!»

Διονύσης Πρώιος απάντηση σε Μπέλλο

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμένα δεν μυ φάνηκε πως προσέβαλα κανέναν και ζητάω συγνώμη αν τους προσέβαλα. Δεν το έκανα με καμία κακία. Είναι δύο παιδιά που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή στο MasterChef και εντάξει… Εγώ έτυχε να ήμουν παρών σε διάφορες καταστάσεις! Απλά πράγματα! Δεν λέω ψέματα».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Όχι, εντάξει… Δεν έκαναν τίποτα, εγώ δεν είδα τίποτα και είμαι ψεύτης και το ονειρεύτηκα Μπέλλο»!

Διονύσης Πρώιος: «Κάποια μέθυσε στο MasterChef και αναγκαστικά σταματήσαμε το γύρισμα»

Ο Διονύσης Πρώιος, λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα του MasterChef, αποκάλυψε πως πέρυσι, κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα καθώς μία κοπέλα είχε μεθύσει και τα έκανε όλα γης μαδιάμ μέσα στην κουζίνα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef, τόσο λόγω των μαγειρικών του ικανοτήτων όσο και για τον υπέροχο χαρακτήρα του και τη μοναδική ιστορία του με τον γιο του.

Διονύσης Πρώιος MasterChef

Σήμερα, ο μάγειρας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και έκανε μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, λέγοντας πως «τηλεόραση δεν είχαμε, αλλά αυτοί μας παρέδιδαν σόου κάθε μέρα στο μπαλκόνι, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο, παντού», αν και πρόσφατα είχαν γίνει αποκαλύψεις για κάμερες που είχαν... καταγράψει τις σκηνές αυτές στο μπαλκόνι.

Την ίδια στιγμή περιέγραψε μία ιστορία κατά την οποία σε ένα γύρισμα, μία παίκτρια είχε μεθύσει με τα προϊόντα που τους είχαν φέρει για να μαγειρέψουν και είχε κάνει κανονικό πανικό στο στούντιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταματήσουν ξαφνικά τα γυρίσματα.