Τζώρτζια Βαϊνά: Γέννησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της μικρούλας

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζώρτζια Βαϊνά: Γέννησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της μικρούλας

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Τζώρτζια Βαϊνά, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, η οποία πριν λίγες ώρες γέννησε την κορούλα της.

Το πρώτο της παιδάκι έφερε η Τζώρτζια στον κόσμο και πρόκειται για ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μόδας παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο με τον Νίκο Δρούγκα στην Ερμιόνη, έχοντας για κουμπάρα την Ραμόνα Βλαντή.

Η Τζώρτζια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, απεικονίζεται η ίδια κρατώντας στην αγκαλιά το κοριτσάκι της και στην λεζάντα έγραψε: «Καλώς ήρθες. ΣΑΓΑΠΩ»!

Τζώρτζια Βαινά γέννησε

Λίγα λόγια για την Τζώρτζια Βαινά

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Καλαμπάκα

Μόλις τελείωσε το Λύκειο πήγε να σπουδάσει στα Γιάννενα. Εκεί τελείωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών κι αμέσως μετά βρέθηκε πάλι στην Αθήνα για να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ.

Το 2006 συμμετείχε στα Star Ellas,όπου δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, όμως τις άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Η πρώτη από αυτές ήταν του Alpha, όπου η Γωγώ έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μετά η συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα».

Με πόζες που βγάζουν μάτι και ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία, η Γωγώ Βαϊνά κέρδισε επάξια τον τίτλο «Superstar» στο διαγωνισμό Playmate 2007 Η συνέχεια σε Playboy και Max ήταν αναμενόμενη, με την ανάλογη επιτυχία.