Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 - Συνεχίζει ή φεύγει τελικά;

Άγνωστό αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 - Συνεχίζει ή φεύγει τελικά;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς το κανάλι και ο παρουσιαστής βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έλα Χαμογέλα το πρωί της Κυριακής, ο Γρηγόρης συζητά με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια συν ενός ενός χρόνου για το μέλλον της συνεργασίας του με το κανάλι.

Λόγω της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, και το κανάλι και ο παρουσιαστής επιθυμούν να είναι ξεκάθαρο το τοπίο στο δυναμικό του σταθμού.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιθανόν να διατηρήσει την συνεργασία του με τον σταθμό και γιατί φέρνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στο The 2night Show αλλά και γιατί ο σταθμός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον παρουσιαστή και μάλιστα ο ίδιος πρόκειται να έχει και έναν διπλό ρόλο στο κανάλι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου ANT1

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συζητάω για κάποια νέα κόνσεπτ στον ΑΝΤ1»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, o Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει τον επόμενο καιρό στον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για νέα κόνσεπτ.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως δε θέλει με τίποτα να αποχωριστεί το The 2night show ενώ ξεκαθάρισε πως θα τον ενδιέφερε να κάνει ένα νέο πρότζεκτ αν ήταν κάτι κοντά στα γούστα του.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Γρηγόρης Αρναούτολγου θα αναλάμβανε τη Φάρμα, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια εκπομπή θα ετοίμαζες ήδη το επόμενο βήμα σου. Υπάρχει; Το έχεις σκεφτεί;

Κατ' αρχάς, το «The 2Night» θα ήθελα ως κόνσεπτ να το κάνω για τα επόμενα 40 χρόνια της ζωής μου. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι παράλληλα έχω αρχίσει να συζητάω κι άλλα κόνσεπτ, τα οποία αν τα βρω ενδιαφέροντα με χαρά θα έκανα κάποιο απ' αυτά. Έχω φοβερή διάθεση και νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη μου φάση, προκειμένου να δημιουργήσω από τη δική μου πλευρά τηλεοπτικά προγράμματα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου ANT1

Τι βλέπεις στην τηλεόραση;

Βλέπω τα πάντα! Βλέπω πολλή τηλεόραση και παρακολουθώ, όπως σου είπα, τα πάντα!

Εάν έγραφες μια καλή κριτική νια την τηλεόραση και μια κακή, ποιους θα αφορούσε και γιατί;

Αν έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω, θα χρειαζόμουν περίπου 3 με 4 σελίδες για να μπορέσω να αναλύσω όλα αυτά που θα ήθελα. Γιατί ποτέ δεν σχολιάζω κάτι μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα, μιας και ψάχνω και το καλό και το κακό πίσω από οτιδήποτε υπάρχει στην τηλεόραση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει εδώ, άρα δεν θα ήθελα να ξεκινήσω να λέω τίποτα, γιατί θα αδικούσα ανθρώπους και καταστάσεις, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο 7 μέρες TV.