Δύσκολες ώρες για την Τίνα Μεσσαροπούλου

Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Τίνα Μεσσαροπούλου

H Τίνα Μεσσαροπούλου βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο, η αγαπημένη της γιαγιά.

Η γνωστή και καταξιωμένη τηλεκριτικός που βλέπουμε καθημερινά στο Happy Day αντιμετωπίζει την απώλεια της γιαγιάς της, με την οποία ήταν αρκετά δεμένη καθώς μεγαλώσανε μαζί.

Η ίδια μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια πολύ συγκινητική φωτογραφία.

Στην λεζάντα έγραψε: «Η γιαγιάκα μου έφυγε πλήρης ημερών. Ήσυχα, γαλήνια μέσα στην αγάπη και την θαλπωρή της θείας μου που την φρόντιζε σαν να ήταν μωρό. Ο Μήτσος της – ο παππούς μου- ήρθε να την πάρει… για να πάνε να συναντήσουν όλους αυτούς που ζητούσε όλα αυτά τα χρόνια της άνοιας μέσα από τις ιστορίες και τα παραληρήματα της.

Τι κι αν δεν με αναγνώριζε αρκετά χρόνια τώρα, για μένα ήταν πάντα η γιαγιά μου… κι εγώ το «Ντινακι» της αυτό που μεγάλωσε σαν παιδί της και πήρε το όνομά της! Γιαγιά μου να μας προσέξεις από εκεί ψηλά… κι εμείς τα τρία εγγόνια σου και τα δυο μεγαλύτερα δισέγγονά σου θα εξιστορήσουμε στα μικρότερα το μεγαλείο σου!! Μας άφησες μεγάλη παρακαταθήκη…» Δύσκολες ώρες βιώνει και ένας πασίγνωστος ηθοποιός. Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Τίνα Μεσσαροπούλου

Έμεινε άναυδη η Τσιμτσιλή με την on air αποκάλυψη της Τίνα Μεσσαροπούλου - «Παραλίγο να πάρω φωτιά»

Το πρωί της Δευτέρας η γνωστή δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ότι παραλίγο να.. πάρει φωτιά στο σπίτι της αφήνοντας άναυδη την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Όπως φαίνεται, η δημοσιογράφος του ALPHA πέρασε περιπετειώδη Χριστούγεννα μιας και στην έναρξη της πρωινή εκπομπής αποκάλυψε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων παραλίγο να πάρει φωτιά στο σπίτι της από ... τα κεριά στο τζάκι.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, που πόζαρε με μαγιό παρέα με 2 γνωστές γυναίκες, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Παραλίγο να πάρω φωτιά εγώ την παραμονή των Χριστουγέννων από ένα τζάκι, όχι από την μαγειρική… Έβαλα κεριά και τα κεριά άρπαξαν από κάτω, είχε βγάλει και ο άνδρας μου το πλέγμα.

Ευτυχώς έβαλε το τζάμι. Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρπαξε όλο. Φώναξα την πυροσβεστική κανονικότατα. Ευτυχώς ήρθε ο γείτονας, ο Βασίλης, έβαλε πυροσβεστήρα, βάλαμε και βρεγμένο πανί…».

Τίνα Μεσσαροπούλου