Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Τσίπρα μετά την είδηση πως ο γιος του έχει κορωνοϊό

Η ανάρτηση στο Twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Τσίπρα μετά την είδηση πως ο γιος του έχει κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γιος του Αλέξη Τσίπρα και η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" χθες σε όλα τα κεντρικά δελτία της τηλεόρασης. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να τους ευχηθεί περαστικά και με μια ανάρτηση του.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, αλλά και ο άλλος τους γιος τους, Φοίβος, βρέθηκαν αρνητικοί στο τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν.

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.

Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάστημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ανακοινώνοντας το γεγονός.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γιο του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός, ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση με ένα tweet που έκανε στο προφίλ του, στον γιο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρότι έκανε και τις δυο δόσεις του εμβολίου.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης για Τσίπρα

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε και ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία να μην υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα την ώρα του εμβολιασμού του, καθώς όπως σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους. Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ θα υπάρχουν κανονικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πέρας της διαδικασίας, συνομίλησε με συνδικαλιστές υγειονομικούς, οι οποίοι βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μετά τον εμβολιασμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολουθούν οι εμβολιασμού του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.