Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός - Επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός - Επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Σας τα είχε γράψει πρώτο από όλους το Youweekly.gr! Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όπως είναι αναμενόμενο τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και η Κωνσταντίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Ο Γιώργος Λιανός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς. Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στο ζευγάρι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη κρατούν χαμηλούς τόνους και μάλιστα, λίγες είναι οι κοινές φωτογραφίες τους που έχουμε δει στα social media. Μάλιστα, την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Λιανός καραλέξη εγκυμοσύνη

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Γιώργου Λιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι πολλά παραπάνω και τον στηρίζει στην καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο στον Sfera. Φαίνεται, όμως, πως η σχέση τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός παραμένει διακριτικός, αφού πάνω απ' όλα βρίσκονται τα τρία παιδιά του: η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας.

Ο λόγος που επιστρέφει Ελλάδα ο Λιανός

«Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σε ανάρτησή του στο Instagram και έκλεισε όσα λέγονταν για την παρουσίαση του The Voice.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

λιανός