Συγκλονίζει ο ανιψιός της Τιτίκας Σαριγκούλη: «Σπάσαμε την πόρτα και την είδαμε πεσμένη...»

Αποκαλύψεις μετά το θάνατο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο ανιψιός της Τιτίκας Σαριγκούλη: «Σπάσαμε την πόρτα και την είδαμε πεσμένη...»

Η Τιτίκα Σαριγκούλη πέθανε σε ηλικία 87 ετών και η είδηση σκόρπισε την θλίψη. Ο ανιψιός και βαφτισιμιός της Θανάσης περιέγραψε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα πώς βρήκε τη θεία του όταν μπήκε στο σπίτι.

Οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Τιτίκας Σαριγκούλη

«Το ραντεβού μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι όπως έκανα εδώ και χρόνια. Χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ. Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θείας μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας «έφυγε» την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια» εξομολογείται ο Θανάσης Σαριγκούλης.

Τιτίκα Σαριγκούλη θάνατος

«Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνα της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: «Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος»;», λέει συγκινημένος για την Τιτίκα Σαριγκούλη, μετά το θάνατο και της ηθοποιού, Πηνελόπης Σταυροπούλου.

Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της Τιτίκας Σαριγκούλη

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μαζί με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, αποκάλυψε και τα αίτια του θανάτου της.

«Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα..Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη,μαχητικη. Έγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία... παίξαμε μαζί τα γεροντάκια στον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ και σε ταινίες...Στο Σωματείο και στο ΤΆΣΕΗ πάντα πρώτη Κ. Μπροστά.. Θα σε θυμάμαι πάντα γλυκιά μου γελαστή Τιτίκα. Έφυγες σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό .Στις γιορτές ήσουνα μια χαρά.. Καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Από τη ζωή έφυγε και ο Μάκης Μαΐλης.

Τιτίκα Σαριγκούλη αίτια θανάτου