Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόστολος Γκλέτσος: Έκανε και δεύτερο τέστ κορωνοϊού μετά το πρώτο που βγήκε θετικό

Οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σε καραντίνα

Απόστολος Γκλέτσος: Έκανε και δεύτερο τέστ κορωνοϊού μετά το πρώτο που βγήκε θετικό
News 25.01.2021 11:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά το rapid test που έκανε. Ωστόσο, για να διαβεβαιωθεί αν όντως έχει τον ιό, προχώρησε και σε μοριακή εξέταση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε χαρακτηριστικά χθες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ότι μάλλον είναι θετικός στον Covid, κάτι που τον έχει αγχώσει πολύ.

«Ναταλία μου, καταρχήν, ντροπή σου γιατί εγώ είμαι έτοιμος να χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο και συ χαμογελιέσαι τόση ώρα και δεν σε νοιάζει τίποτα! Κανονικά θα ήμασταν σήμερα εκεί ζωντανά αλλά βγήκε ένα rapid test και μου έφυγε η ψυχή. Βγήκε θετικό. Το μόνο θετικό σε όλο αυτό το αρνητικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός αλλά ένας άνθρωπος. Ούτε καν νοσηλευτής. Τώρα περιμένουμε για το μοριακό».

«Δεν έχω κάποια συμπτώματα. Έχω μόνο μια ελπίδα που δεν μου το έκανε ούτε καν νοσηλευτής ή γιατρός. Σε ένα σπίτι πήγα, μου το έκαναν και καθηλώθηκα» πρόσθεσε ο ηθοποιός, την ώρα που η πρόσφατη ανακοίνωση αναφέρει πως τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 334.

Τι έδειξε το δεύτερο τεστ κορωνοϊού, για τον Απόστολο Γκλέτσο;

Απόστολος Γκλέτσος κορωνοϊός

Το δεύτερο τεστ ο Απόστολος Γκλέτσος, έκανε χθες το βράδυ και αυτή τη φορά στο νοσοκομείο και όχι σε κάποιο φιλικό σπίτι, στο οποίο έγινε το πρώτο.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σε καραντίνα και να επαναλάβει το τεστ σε δυο μέρες προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απόστολος Γκλέτσος: Αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια - Θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Σαν μοντέλο η 18χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου - Πόσο μοιάζουν;

Share