Φάρμα: Ένα βήμα πριν την έναρξη - Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα

Όσα δήλωσαν λίγο πριν μπουν στο ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φάρμα: Ένα βήμα πριν την έναρξη - Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα

Ένα βήμα πριν την έναρξη βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης "Φάρμα" και τα πιο δημοφιλή ονόματα ήδη κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους πριν μπουν στο σπίτι.

Το Πρωινό βρέθηκε στα παρασκήνια των ψυχιατρικών εξετάσεων που έκαναν οι παίκτες και αυτοί μίλησαν για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν ενώ νωρίτερα είδαμε την έναρξη της εκπομπής παρουσία του Γιώργου Λιάγκα.

Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη «Φάρμα» και μίλησαν στην κάμερα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μαρία Μιχαλοπούλου, η γνωστή ως αγρότισσα του GNTM ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ακόμα δύο ονόματα, την Μαρία Φραγκάκη και την Ιρένε Τροστ.

τζώρτζογλου φάρμα

Φάρμα: Κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και φέρνει αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες;

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή της «Φάρμας» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες, πήραν την απόφαση, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι να μην προβληθεί στο Μακεδονία Tv. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως μπορεί η σειρά, Άγριες Μέλισσες, να δουν μια μικρή αλλαγή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Real Life, ερωτηματικό παραμένει για τον σταθμό η ζώνη μετάδοσης που θα μπει, με τα επικρατέστερα σενάρια να είναι δύο. Το ένα αφορά καθημερινή μετάδοση στη ζώνη έναρξης της prime time, στις 20:00, με διάρκεια περίπου μιάμισης ώρας. Στην περίπτωση αυτή ο «Ήλιος» θα μεταφερθεί στις 18:00 πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμό, ενώ οι κωμικές σειρές θα μετακινηθούν στις 21:30 για να δίνουν σκυτάλη στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Το δεύτερο σενάριο για την «Φάρμα» περιλαμβάνει τρία επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία θα αξιοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα από την Παρασκευή έως την Κυριακή, ώστε να μην χρειαστεί να μετακινηθούν οι «Άγριες Μέλισσες». Η πρεμιέρα του αγροτικού ριάλιτι τοποθετείται μέσα στον Μάρτιο.