Σάσα Σταμάτη - Battle of Couples: «Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το έμαθα την ώρα που υπέγραφα»

Όσα δήλωσε για την συμμετοχή της στο Battle of Couples

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη - Battle of Couples: «Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το έμαθα την ώρα που υπέγραφα»

Η Σάσα Σταμάτη θα βρίσκεται με ρόλο έκπληξη στην παρουσίαση του ριάλιτι που ξεκινάει στον Alpha, Battle of Couples. Μάλιστα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για αυτό το νέο ξεκίνημά της.

Αυτά δήλωσε η Σάσα Σταμάτη

«Είναι κάτι διαφορετικό που ήθελα να έρθει στη ζωή μου και ήρθε. Για τον Παναγιώτη το έμαθα την ώρα που υπέγραφα. Μπορώ να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε. Είχα ρωτήσει αλλά δεν μου το έλεγαν, δεν είχαν κλείσει οι άνθρωποι. Πρέπει να ξέρουμε τον παρουσιαστή για να κάνουμε κάτι;

Μου αρέσει που με τον Βασιλάκο είμαστε πολύ αντίθετοι. Πώς είμαι εγώ; Καμία σχέση. Είναι ευγενικός, χαμογελαστός, μιλάει στον πληθυντικό σε όλους. Στην αρχή μου μιλούσε στον πληθυντικό. Εκ του αποτελέσματος έχει κριθεί ότι μπορεί να παρουσιάσει το project. Τώρα θα κριθώ και εγώ αν μπορώ να το κάνω εγώ», λέει η Σάσα Σταμάτη ενώ ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε πως είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

παναγιώτης βασιλάκος

Battle Of Couples: Κυκλοφόρησε το νέο trailer

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του "Battle of the Couples”, του καινούργιου ριάλιτι του Alpha που έρχεται να προκαλέσει πανικό.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος ενώ παράλληλα η Σάσα Σταμάτη θα δώσει την πολύτιμη βοήθεια της.

Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό!

Για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα δούμε το ριάλιτι Battle of the Couples, το οποίο θα παρουσιάζει ο πρώην bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο ρόλο της coach θα δούμε με την Σάσα Σταμάτη. Τα γυρίσματα μάλιστα σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Το εν λόγω ριάλιτι σίγουρα θα συζητηθεί, όπως κάθε νέο project που αφορά την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου. Σίγουρα θα δούμε ζευγάρια να δένονται περισσότερο, ενώ άλλα να χωρίζουν οριστικά. Ωστόσο, τα ζευγάρια αυτά, δεν θα είναι διάσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, η παραγωγή πήρε την απόφαση να συμμετάσχουν ζευγάρια της διπλανής πόρτας και όχι celebrities. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το γιατί...Γιατί δεν θέλησαν να βγάλουν στη φόρα προσωπικές τους στιγμές, γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν;! Κανείς δεν ξέρει!

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα του Battle of the Couples;

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Φλεβάρη! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου, που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα και μάλλον τις ημέρες που έπαιζε το The Bachelor, καθώς τότε δεν θα έχει σκληρό ανταγωνισμό απέναντι του, θέλοντας έτσι να σημειώνει υψηλά νούμερα.

Να σημειώσω πως ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα 2 ζευγάρια που μπαίνουν.