Super Makeover: Πρεμιέρα για τη Δούκισσα Νομικού τη Δευτέρα (1/2)

Θα προβάλλεται καθημερινά στις 5!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Makeover: Πρεμιέρα για τη Δούκισσα Νομικού τη Δευτέρα (1/2)

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και σήμερα, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής, με τίτλο Super Makeover, την οποία θα δούμε τη Δευτέρα (1/2).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έχοντας πάντα στο πλευρό της την ομάδα της, κλείνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 17.00.

Δούκισσα Νομικού νέα εκπομπή

Ο ΣΚΑΪ έκανε την έκπληξη όταν πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Δούκισσα Νομικού - δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση - μιας και μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε επιβεβαιωθεί το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Δούκισσα Νομικού: Για την τηλεοπτική της επιστροφή - «Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Δούκισσα Νομικού για την τηλεοπτική της επιστροφή στη τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το Super Makeover που παρουσιάζει και θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

«Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δε φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά έχοντας αποκαλύψει τους λόγους που δέχτηκε.

«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», είπε για την εκπομπή της. «Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός», αποκάλυψε.

Στην συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεταμορφώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει», ανέφερε.

Όσον αφορά τον σκληρό ανταγωνισμό: «Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση».