Θύμα απάτης ο Μίλτος Πασχαλίδης

Τα πάνω κάτω στον λογαριασμό του στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα απάτης ο Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης προστέθηκε στη λίστα με τους celebrities που τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει θύμα απάτης, καθώς χάκερ ανέλαβαν τον λογαριασμό του στο Instagram και ζήτησαν χρήματα από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες αναρτήσεις από ανθρώπους της showbiz να ανακοινώνουν πως ο λογαριασμός τους έχει βρεθεί σε χέρια επιτήδειων, οι οποίοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστο κόσμο στο Instagram.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε γνωστή την είδηση για τον Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος πλέον δεν έχει στα χέρια του το Instagram του, ενώ πριν από λίγο καιρό θύμα απάτης έπεσε και η Αθηνά Οικονομάκου.

Μίλτος Πασχαλίδης θύμα απάτης

Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια έξοδος με την σύντροφό του! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Μια σπάνια έξοδο έκανε ο Μίλτος Πασχαλίδης με την σύντροφό του και "μαγνήτισαν" όλα τα βλέμματα πάνω τους! Αυτό είναι το πρόσωπο της νεαρής, που του "έκλεψε" την καρδιά!

Ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και δεν το κρύβει! Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη έξω σε εμπορικό κέντρο, όπου και τον "τσάκωσε" ο φακός του YouWeekly, με τη νεότερη σύντροφό του!

Να θυμίσουμε, πως οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει έναν μυστικό - γάμο για τον οποίο δεν ήξερε κανείς και "έσκασε" σαν "βόμβα" στην showbiz.

Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και απολαμβάνουν τις χαρούμενες στιγμές τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μίλτος Πασχαλίδης σύντροφος Μίλτος Πασχαλίδης έξοδος

Μπαμπάς στα 50 ο Μίλτος Πασχαλίδης - Η γυναίκα του γέννησε χωρίς να ξέρει κανείς ότι είναι έγκυος

Η ευτυχία χτύπησε στα 50 του χρόνια τον τραγουδιστή Μίλτο Πασχαλίδη καθώς σύμφωνα με την ξαφνική ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram η γυναίκα του τόσο καιρό ήταν έγκυος χωρίς να το γνωρίζει κανείς και το βράδυ της Δευτέρας γέννησε!

Ο ίδιος ανήρτησε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του, για το ευχάριστο αυτό γεγονός. «Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου "ΛΗΤΩ". Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. "Στα χεράκια σου σπάω..." Καλώς ήρθες μπέμπα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Όπως είναι αναμενόμενο, είναι πολύ ευτυχισμένος για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

Μίλτος Πασχαλίδης

Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς

Και μιας και μιλάμε για εγκυμοσύνης, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ