Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την συμφωνία του με τον ΑΝΤ1

Η αναφορά του στο Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την συμφωνία του με τον ΑΝΤ1

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα πριν από μερικές ώρες θέλησε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας στο κανάλι και μετά από τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα social media.

«Hello ANT1! Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει! (κι όπως ξέρετε μ’ αρέσουν πολύ τα ταξίδια!) Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες, που όπως και στις προηγούμενες που ήμαστε παρέα (World Party, Survivor, κτλ), να περιμένετε και πάλι διαφορετικά, καινοτόμα και πάνω από όλα ανθρώπινα project! Καλή μας αρχή! Υ.Γ. Ευχαριστώ για την φιλοξενία την Φαίη και τον Γιώργο. Καλή αρχή και σε σας», έγραψε ο παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης ANT1

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι! Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

Καλεσμένος στο Πρωινού βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο διάστημα μετά την είδηση πως με την Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε δίδυμα. Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.