Συγκλόνισε το πανελλήνιο η Ηρώ στο MasterChef, με την Κρητικιά να κάνει τη διαφορά και περνά στο σπίτι, αφού πήρε τα τρία «ναι» από τους κριτές, περνώντας απευθείας στο σπίτι και παίρνοντας την ποδιά.

Η ίδια μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο ψάρι, το οποίο εντυπωσίασε τους τρεις κριτές, με εκείνους να απαντούν με κολακευτικά λόγια, μη διστάζοντας να της δώσουν την πρόσβαση για το σπίτι του MasterChef, με συνέπεια εκείνη να «ξεσπάσει» σε πανηγυρισμούς και δάκρυα.

Ο λόγος, που έκλαψε, ήταν πως το μαχαίρι, με το οποίο κόβει, είναι από μια κυρία που έχει περάσει πολλά στη ζωή της, συγκινούμενη πάντα από την ιστορία της. Στο τέλος, επίσης, υποσχέθηκε… τσιμπούσι στην Κρήτη στους κριτές, αν πάρει το έπαθλο του νικητή, αναγγέλλοντας και στον πατέρα της τα καλά νέα. Εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού πήρε και ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Masterchef 5: Το instagram του πρώτου Golden Pass, Κωνσταντίνου Χασιώτη

Πρεμιέρα είχε στο βράδυ του Σαββάτου 23/1 το MasterChef 5 και με το καλησπέρα σας συγκέντρωσε τρομερά νούμερα!

Οι τρεις πασίγνωστοι κριτές του και καταξιωμένοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν να κρίνουν τους παίκτες – υποψήφιους σεφ, που επιθυμούν να κατακτήσουν μια θέση στο παιχνίδι με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νεαρός Καρδιτσιώτης, Κωνσταντίνος Χασιώτης, που κατάφερε, σύμφωνα με τους νέους όρους του παιχνιδιού, να περάσει από την πρώτη δοκιμασία με πλήρη επιτυχία και να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που χωρίς άγχος θα περιμένει απλώς την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους του master chef 5. 

Ο Κωνσταντίνος με το άψογο πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στους τρεις κριτές, κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να αποσπάσει τα 3 “ναι”, που του εξασφαλίζουν την θέση του στο ριάλιτι μαγειρικής, χωρίς να χρειαστεί να ξαναδιαγωνιστεί.  

Φωτογραφίες από το instagram προφίλ του Κωνσταντίνου Χασιώτη

Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, όπως ο ίδιος είπε στις κάμερες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν ταβέρνα, στην οποία από μικρός δούλευε και ο ίδιος, οπότε και αποφάσισε επαγελματικά να ασχοληθεί με τον χώρο της μαγειρικής. 

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.