MasterChef 5 - highlights 25/1: Ο σωσίας του Κουτσόπουλου και οι 2 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι

Όσα είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 25/1: Ο σωσίας του Κουτσόπουλου και οι 2 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι

Χθες 25/1, παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο του MasterChef 5 το οποίο ήταν απολαυστικό. Είδαμε μεταξύ άλλων, τον σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τους 2 παίκτες που με τρία "ναι" πέρασαν κατευθείαν στο σπίτι.

Αυτά είναι τα highlights 25/1 του MasterChef 5

Μπήκε στο παιχνίδι ο σωσίας του Κουτσόπουλου - Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές

Γέλια μέχρι δακρύων προκάλεσε η παρουσία ενός παίκτη στο MasterChef, τόσο για τους κριτές του παιχνιδιού όσο και για τους τηλεθεατές του, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (25/1), εμφανίστηκε ένας παίκτης, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των κριτών, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Ο Θοδωρής, που έχει μεταξύ άλλων καταγωγή από τη Ρωσία, παρουσιάστηκε και άπαντες εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητα, που έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο ίδιος στάθηκε δίπλα του, όντας ολόιδιος με τον σεφ σε χαρακτηριστικά προσώπου, στάση σώματος και ύψος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μας διαβεβαίωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια οι δυο τους, με τον Κουτσόπουλο να προσθέτει πως είναι ο πιο ωραίος παίκτης, που έχουν δει στο MasterChef - δείτε εδώ τα νούμερα της πρεμιέρας.

Απίστευτο τρολ του Κοντιζά - «Να έρχεσαι να κάνεις τα ρεπό του Λεωνίδα»

Ένας παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους κριτές να του προτείνουν να πάει στο εστιατόριο, όπου μαγειρεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκειμένου να κάνει τα ρεπό του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Θοδωρή, ο οποίος είναι… σωσίας του διάσημου σεφ και με την παρουσία του προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος φρόντιζε διαρκώς να ανεβάζει το επίπεδο της καλτίλας του, φτάνοντας σε σημείο να κάνει παρατήρηση στους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, επειδή δεν πήγαιναν στους πάγκους των παικτών.

MasterChef Κοντιζάς - Κουτσόπουλος

Ο Κοντιζάς ήταν εκείνος, που αντέδρασε και πήγε στο δικό του πάγκο, ρωτώντας τον για την ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο. Στο τέλος, μάλιστα, του πρότεινε να πηγαίνει στο «Φιντέλ» και να κάνει τα ρεπό του σεφ.

Δόθηκε το δεύτερο golden pass - Ξέσπασε σε κλάματα η διαγωνιζόμενη

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η Ηρώ στο MasterChef, με την Κρητικιά να κάνει τη διαφορά και περνά στο σπίτι, αφού πήρε τα τρία «ναι» από τους κριτές, περνώντας απευθείας στο σπίτι και παίρνοντας την ποδιά.

Η ίδια μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο ψάρι, το οποίο εντυπωσίασε τους τρεις κριτές, με εκείνους να απαντούν με κολακευτικά λόγια, μη διστάζοντας να της δώσουν την πρόσβαση για το σπίτι του MasterChef, με συνέπεια εκείνη να «ξεσπάσει» σε πανηγυρισμούς και δάκρυα.

MasterChef ποδιά σπίτι

Ο λόγος, που έκλαψε, ήταν πως το μαχαίρι, με το οποίο κόβει, είναι από μια κυρία που έχει περάσει πολλά στη ζωή της, συγκινούμενη πάντα από την ιστορία της. Στο τέλος, επίσης, υποσχέθηκε… τσιμπούσι στην Κρήτη στους κριτές, αν πάρει το έπαθλο του νικητή, αναγγέλλοντας και στον πατέρα της τα καλά νέα.

Η συγκλονιστική ιστορία του Ελληνογάλλου παίκτη που βίωσε τον ρατσισμό

Στο επεισόδιο του MasterChef, εμφανίστηκε ο Γιώργος, ο Ελληνογάλλος παίκτης ο οποίος έχει βιώσει τον ρατσισμό μετά από την απόφαση της οικογένειάς του να μετακομίσει μόνιμα στην Γαλλία ενώ δεν γνώριζε τη γλώσσα.

Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα ωστόσο οι γονείς του χώρισαν και έτσι η μητέρα του πήρε εκείνον και τα αδέρφια του και μετακόμισαν στη Γαλλία.

MasterChef Γιώργος ρατσισμός

Εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα και έτσι βίωσε τον ρατσισμό. Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν τόσο καλά για εκείνον ούτε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού όπως είπε στους κριτές, δεν έχει περάσει καλά μιας και δυσκολεύεται πολύ να βρει δουλειά.

Πάει και το τρίτο εισιτήριο για το σπίτι

Πολύ δυναμικές φαίνεται πως ήταν οι οντισιόν των παικτών στο επεισόδιο του MasterChef μιας και οι κριτές δε δίστασαν να δώσουν και το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στο σπίτι, σε μία διαγωνιζόμενη η οποία είχε δοκιμαστεί και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Η Μαρία δεν είχε καταφέρει να βγάλει πιάτο στην οντισιόν της στον πρώτο κύκλο ωστόσο σήμερα, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έβγαλε ένα πιάτο που συγκλόνισε τους τρεις κριτές.

Μάλιστα, την ώρα που μαγείρευε εξομολογήθηκε στον Πάνο Ιωαννίδη πως έχει στόχο να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και να διαπρέψει σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο. Έτσι τσέκαρε το εισιτήριό της και είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο σπίτι.