Σάσα Μπάστα: «Την ώρα που έρχεται ο άλλος για φωτογραφία, απλώνει το χέρι περισσότερο»

Αποκαλύπτει περιστατικό παρενόχλησης που της έτυχε στο καμαρίνι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάσα Μπάστα: «Την ώρα που έρχεται ο άλλος για φωτογραφία, απλώνει το χέρι περισσότερο»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εφημερίδα ON TIME και αποκάλυψε πως στον χώρο της νύχτα οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι αρκετά συχνό φαινόμενο ιδίως όταν εμπλέκεται και το αλκόολ.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές. Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους».

Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει το περιστατικό παρενόχλησης στο καμαρίνι

«Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα-και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν». Ακόμη η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα.

σάσα μπάστα παρενόχληση

Η Σάσα Μπάστα τόλμησε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή - Αποχαιρέτησε για τα καλά το ξανθό!

Η Σάσα Μπάστα είναι ασυζητητί μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ. Ένα στοιχείο το οποίο υποστήριζε απίστευτα ήταν το ξανθό της μαλλί, το οποίο όμως αποφάσισε να αποχωριστεί.

Η Σάσα είπε το «ναι» στη μεγάλη αλλαγή και τόλμησε να αποχαιρετήσει για τα καλά το ξανθό το οποίο είχε εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός από την Σάσα,

Πλέον, η Σάσα Μπάστα είναι τζίντζερ και όχι ξανθιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι υποστηρίζει και αυτό το χρώμα εξίσου τέλεια. Την αλλαγή την έκανε γνωστή η ίδια μέσω μια φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε παρακάτω την αλλαγή στα μαλλιά της

σάσα μπάστα μαλλιά