Ναταλία Γερμανού: Μιλά για τον σύντροφό της - «Ξέρει την Άννα Βίσση και τίποτα άλλο, είναι ανακουφιστικό»

Σχολιάζει και την επιτυχία του «Καλύτερα δε Γίνεται»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Μιλά για τον σύντροφό της - «Ξέρει την Άννα Βίσση και τίποτα άλλο, είναι ανακουφιστικό»

Το Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του Καλύτερα δεν Γίνεται και "τσάκωσε" την Ναταλία Γερμανού η οποία απάντησε για την νέα της σχέση αλλά και την εκπομπή της που σκίζει.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον σύντροφό της

«Συγκεκριμένα, ο σύντροφός μου τη ξέρει την Άννα Βίσση, αλλά δεν ξέρει τίποτα άλλο και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο. Είναι αγχολυτικό και ανακουφιστικό πολλές φορές αυτό, και κάποιες άλλες είναι και λίγο ότι δεν έχεις κάποιον να του πεις τα προβλήματά σου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή αυτή» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία και επεσήμανε πως εισπράττει την αγάπη του κόσμου αναφορικά με το «Καλύτερα δε γίνεται» ενώ πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε για την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

γερμσνού

Ναταλία Γερμανού για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά - Συνατσάκη: «Πιθανόν να το έκανα, αν είχα μία σχέση φιλίας και αγάπης»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Ναταλία Γερμανού για το θέμα που έχει απασχολήσει το τελευταίο καιρό, το σύμφωνο συμβίωσης.

Με αφορμή το σύμφωνο που υπέγραψαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη, πήρε θέση η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν θα υπέγραφε και ίδια ένα αντίστοιχο.

«Είναι μια κίνηση που τη βλέπω πολύ γλυκά και τρυφερά. Υποθετικά δε μπορώ να σας απαντήσω, αυτό είναι κάτι που μόνο εάν μου συνέβαινε ή αν μου συμβεί μπορώ να σας το πω.

Στη φάση που είμαι τώρα πιθανόν να το έκανα, αν είχα μία σχέση φιλίας και αγάπης, τόσο ισχυρή σαν τη σχέση που έχει ο Νίκος με τη Μαίρη, θα το έκανα γιατί όχι».

Γερμανού για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά - Συνατσάκη: «Το Pop Up έκανε λόγο για υιοθεσία παιδιού»

Μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται, η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για το σύμφωνο συμβίωσης στο οποίο προχώρησαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια θέλησε να πει τη δική της άποψη για το γεγονός αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στο Pop Up που έκανε λόγο για υιοθεσία ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι περισσότερες εκπομπές μίλησαν για ένα σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα σε δύο φίλους που αγαπιούνται πολύ. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, όμως, στο Pop Up το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για την υιοθεσία ενός παιδιού. Βέβαια υποθέσεις είναι όλα αυτά, δεν γνωρίζουμε γιατί αυτά τα δύο παιδιά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση».

«Η φιλία τους μετράει πάρα πολλά χρόνια και εγώ τους έχω ζήσει μαζί. Είναι δύο παιδιά που πραγματικά αγαπιούνται πάρα πολύ, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί»