Masterchef: Άλλος άνθρωπος η Σπυριδούλα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Masterchef: Άλλος άνθρωπος η Σπυριδούλα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Ο νέος κύκλος του Masterchef έχει ξεκινήσει και όμως εμείς θυμόμαστε ακόμα τους παίκτες που έχουν περάσει από τα προηγούμενα. Άλλωστε ποιος ξεχνάει την Σπυριδούλα;

Η πρώην παίκτρια βγήκε δεύτερη όμως αγαπήθηκε από τον κόσμο για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και την αγάπη της για την μαγειρική. Σήμερα εργάζεται σε εστιατόριο και παράλληλα ασχολείται με τον λογαριασμό της στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος αφού προχώρησε μια αλλαγή στα μαλλιά της. Δείτε ακόμα την χθεσινή τηλεθέαση του Masterchef.

Δείτε την αλλαγή της Σπυριδούλας

σπυριδούλα mastevchef

Οργισμένη η Σπυριδούλα από το Masterchef - «Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας»

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πρώην παίκτρια του Masterchef φαίνεται να βγήκε εκτός ορίων και να ξέσπασε με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Την γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής και δεν είναι λίγες οι φορές που συζητήθηκε αρκετά για τον χαρακτήρα και τις δηλώσεις της.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από την συμμετοχή της, αλλά φαίνεται πως ακόμη δέχεται ένα κύμα αρνητικών σχολίων.

Πριν λίγες ώρες με αφορμή ένα instastory μιας φίλης της, ξέσπασε για τα άσχημα και αγενή σχόλια που έχει ακούσει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν και να τον καταριούνται… Έναν άνθρωπο που απλά βλέπουν στην τηλεόραση χωρίς να τον ξέρουν… που πολύ εύκολα έχουν την επιλογή να αλλάξουν κανάλι, αλλά δεν το κάνουν, απλά συνεχίσουν να τον βρίζουν…

Ποτέ κανείς από αυτούς δεν έβαλε στη θέση εκείνου που βρίζουν την αδερφή του, την μάνα του ή κάποιον δικό του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.»

MASTERCHEF ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ