Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γεωργούλης εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση και φοβήθηκε ότι τον εκθέσανε»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γεωργούλης εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση και φοβήθηκε ότι τον εκθέσανε»

Ένα απόσπασμα του Αλέξη Γεωργούλη από την συνέντευξη του στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» παίχτηκε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και ήταν αρκετό ώστε να ανάψουν τα αίματα και να εκφράσουν τις απόψεις τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή o Δημήτρης Παπανώτας και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους.

Αυτά ειπώθηκαν από την ομάδα του Happy Day για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί τον θεωρώ ένα έξυπνο άνθρωπο τον Αλέξη Γεωργούλη που αντί κάπως να επιλέξει να χαμηλώσει τους τόνους και να αφήσει όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα που πήρε να ξεχαστεί και να βγει λίγο πιο… πυροσβεστικά και με λίγο πιο χαμηλό προφίλ, συνεχίζει και βγαίνει… Θα ήθελα να τον δω λίγο πιο κουλ, πιο ήρεμο, ότι οκ, ότι έγινε έγινε, πάμε μπροστά. Λίγο πιο ήρεμο και συγκαταβατικό, να ρίξει τους τόνους», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε πως «ο Γεωργούλης που εκτίθεται μόνος του σε κάθε εμφάνιση και φοβήθηκε ότι τον εκθέσανε».

Μάλιστα ο Δημήτρης Πανανώτας λίγες μέρες πριν είχε "κράξει" άσχημα παίκτρια του Survivor.

«Εδώ εκθέτει τη Βίκυ Σταυροπούλου. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα απ’ ότι έχει συμβεί; Αυτό είναι το πρόβλημα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει για τη Βίκυ Σταυροπούλου και το λέει δύο φορές. Την εκθέτει μία φορά που λέει ότι στο “Είσαι το ταίρι μου” πήρε το ρόλο γιατί γονάτισε η Σταυροπούλου. Και την εκθέτει και δεύτερη φορά όταν λέει ότι στα γυρίσματα του Joker αυτή που βρέθηκε στο δοκιμαστικό και επενέβη για να γίνει παρουσιαστής είναι η Βίκυ Σταυροπούλου», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

happy dayv

Αλέξης Γεωργούλης: «Στην οντισιόν του "Είσαι το Ταίρι μου" η Βίκυ παρακαλούσε να με πάρουν»

Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως επιλέχθηκε για τον ρόλο του "Αλέξη" στο Είσαι το Ταίρι μου και την βοήθεια της Βίκυς Σταυροπούλου.

“Με οντισιόν πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου. Την είχε κάνει και η Βίκυ Σταυροπούλου την οντισιόν. Εκεί υπάρχει και ένα αστείο γεγονός. Δε γνωριζόμασταν… κάναμε μια σκηνή και κάποια στιγμή φύγανε μέσα για να συζητήσουν. Ήθελα να πάω τουαλέτα και δεν ήξερα που είναι και έφυγα από εκεί που είχαν πάει. Χτυπάω την πόρτα, ανοίγω και βλέπω τη Βίκυ στο πάτωμα, έκανε ότι κάτι είχε χάσει.

Μου λένε “εσύ τώρα τι ήρθες εδώ” τους εξήγησα και έφυγα. Μετά, η ιστορία ήταν πίσω από την πόρτα που η Βίκυ είχε γονατίσει και παρακάλαγε να με πάρουν” είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.