MasterChef 5: O σεφ Κουτσόπουλος ανέβασε την πιο πετυχημένη φωτογραφία με τον σωσία του!

Κλάψαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: O σεφ Κουτσόπουλος ανέβασε την πιο πετυχημένη φωτογραφία με τον σωσία του!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη που έμοιαζε πάρα πολύ με τον σεφ και κριτή Λεωνίδας Κουτσόπουλο.

Τα social media πήραν φωτιά και όλοι σχολίαζαν την απίστευτη ομοιότητα τους αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης έμοιαζε με τον νεότερη εαυτό του σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βλέποντας και ο ίδιος την ομοιότητα τους αλλά και τον χαμό στα social media ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του που ήταν το λιγότερο επική αφού παρουσίαζε τους δυο τους και και δίπλα της Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Πάμε Πακέτο» που συναντιούνται χαμένες ψυχές! Δείτε εδώ τον χαμό που επικράτησε στο twitter!

Αυτή είναι η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον σωσία του

κουτσόπουλος σωσίας

MasterChef 5: Απίστευτο τρολ του Κοντιζά - «Να έρχεσαι να κάνεις τα ρεπό του Λεωνίδα»

Ένας παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους κριτές να του προτείνουν να πάει στο εστιατόριο, όπου μαγειρεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκειμένου να κάνει τα ρεπό του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Θοδωρή, ο οποίος είναι… σωσίας του διάσημου σεφ και με την παρουσία του προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος φρόντιζε διαρκώς να ανεβάζει το επίπεδο της καλτίλας του, φτάνοντας σε σημείο να κάνει παρατήρηση στους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, επειδή δεν πήγαιναν στους πάγκους των παικτών.

Ο Κοντιζάς ήταν εκείνος, που αντέδρασε και πήγε στο δικό του πάγκο, ρωτώντας τον για την ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο. Στο τέλος, μάλιστα, του πρότεινε να πηγαίνει στο «Φιντέλ» και να κάνει τα ρεπό του σεφ.