Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Σταυροπούλου: Στήριξε δημόσια τη Ζέτα Δούκα - «Είσαι φωτεινό παράδειγμα»

Η ανάρτηση που συγκίνησε

Βίκυ Σταυροπούλου: Στήριξε δημόσια τη Ζέτα Δούκα - «Είσαι φωτεινό παράδειγμα»
News 26.01.2021 18:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η Ζέτα Δούκα στο Πάμε Δανάη για την λεκτική και σωματική βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram της και τη στήριξε δημόσια.

Η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη μίλησε για το περιστατικό που βίωσε σε μία παράσταση που συμμετείχε και συγκλόνισε με τα λόγια της - δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις δηλώσεις της και την εξομολόγησή της.

Λίγο αργότερα, η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία παρακολουθούσε την εκπομπή, ανέβασε μία φωτογραφία από τη συνέντευξη της συναδέλφου της και έγραψε: «Είσαι το πιο φωτεινό παράδειγμα», αναφερόμενη στην δύναμή της να μιλήσει ανοιχτά για το εν λόγω θέμα.

Βίκυ Σταυροπούλου Ζέτα Δούκα

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πρώην άντρας της - Ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Δανάη Μπάρκα πριν από λίγους μήνες έδειξε το πρόσωπο του μπαμπά της, του πρώην συντρόφου δηλαδή της Βίκυς Σταυροπούλου, και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

Η νεαρή κοπέλα που έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στον χώρο της υποκριτικής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό «παρεξηγημένοι» είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες. Όντως σε στιγμές,οι μαμάδες μας ξεπερνάνε τον εαυτό τους και είναι υπερφυσικά δυνατές συναισθηματικά και πρακτικά όσων αφορά στα παιδιά τους. Ωστόσο οι μπαμπάδες μας είναι εξίσου σημαντικοί. Και γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντελο μαμά-μπαμπάς-παιδί.

Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο «οικογένεια» με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε. Να μην κρίνετε άλλα «μοντέλα» οικογενειών-γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμογελο μου τα απαντούσε όλα. Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικες είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες..όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα.
@christos_chatzipanagiotis να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη.
Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω-κι ας μην έχεις ινσταγκραμ-θα στα πω από κοντά. Σας αγαπάω και τους δυο. Οικογένεια»

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς πρώην άντρας Σταυροπούλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βίκυ Σταυροπούλου "αδειάζει" όσους επιτίθονται στην Δανάη - "Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στην μιζέρια του!"

Πάμε Δανάη: Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη: "Θέλω να σας πω ότι..."

Share