Βανέσα Μπράιαντ: Η σπαρακτική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι

Το μήνυμα που έκανε το διαδίκτυο να λυγίσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βανέσα Μπράιαντ: Η σπαρακτική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγαν από τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι και έτσι, η Βανέσα Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βανέσα ανέβασε μία φωτογραφία από ένα γράμμα που της έστειλε ένας καλός φίλος της Τζίτζι και απάντησε τόσο σε εκείνον όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους που την έχουν κατακλύσει με μηνύματα.

«Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από έναν από τους καλύτερους φίλους της Gianna, την Aubrey. Σ ‘αγαπώ Aubz (όπως θα σε αποκαλούσε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μερικές όμορφες αναμνήσεις σου με τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στον λογαριασμό μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την προσεκτική επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ.

Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς μπόρεσε να συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι αληθινό. Κόμπ, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ!».

Βανέσα Μπράιαντ ανάρτηση Κόμπι

Έξαλλη η Vanessa Bryant μετά το θάνατο του Kobe - Την εκβιάζει η μητέρα της

Έξαλλη είναι η Vanessa Bryant καθώς όπως δηλώνει, η μητέρα της, Sofia Laine, προσπαθεί εκβιαστικά να αποσπάσει από την ίδια χρήματα μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, Kobe Bryant και της 13χρονη κόρης τους, Gianna.

Σύμφωνα έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα το ET, η μητέρα της κατέθεσε αγωγή εναντίον της για οικονομική υποστήριξη, λέγοντας πως προτού πεθάνει ο Kobe της είχε υποσχεθεί ότι θα τη φροντίζει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Αναλυτικά η δήλωση της μητέρας της Vanessa Bryant μετά το θάνατο του Kobe

«Δυστυχώς, οι υποσχέσεις του Kobe Bryant δεν είδαν το φως της ημέρας, καθώς τώρα έχει φύγει από τη ζωή και η Vanessa Bryant πραγματοποίησε κάθε βήμα που μπορούσε για να ακυρώσει όλες τις υποσχέσεις που έγιναν στην ενάγουσα», αναφέρει στα έγγραφα η Laine. «H Vanessa Bryant δεν είχε καμία πρόθεση να τιμήσει τις κινήσεις, τις συμφωνίες και τις υποσχέσεις σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε. Παράλληλα, εξήγησε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δούλευε χωρίς πληρωμή ως «μακροχρόνια προσωπική βοηθός και νταντά» για την οικογένεια.

Vanessa Bryant μητέρα

Η δήλωση της Vanessa Bryant

Από την πλευρά της, η κόρη της φρόντισε να κάνει μέσω του εκπροσώπου της μία επίσημη δήλωση: «Η μητέρα μου συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπους για να αποσπάσει από την οικογένειά μου ένα “λαχείο”. Υπήρξα πάντα μία μητέρα που έμενε σπίτι και με τον σύζυγό μου φροντίζαμε τα παιδιά μας καθ᾽όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για περίπου δύο δεκαετίες είχαμε κανονίσει για τη μητέρα μου να μένει σε κατοικία κοντά μας χωρίς έξοδα για την ίδια γιατί ισχυριζόταν πως δεν είχε καθόλου χρήματα για να αγοράσει το δικό της σπίτι μετά το διαζύγιό της. Ο σύζυγός μου κι εγώ νιώθαμε πως ήταν καλύτερο για την ίδια να μη μένει σε εμάς. Πρόσεχε κατά καιρούς τα κορίτσια μας, όπως οι περισσότερες γιαγιάδες κάνουν. Δεν ασχολούνταν με επιχειρηματικά ζητήματα ή έξοδα. Ήταν μία γιαγιά που τη στήριζα εγώ και ο σύζυγός μου, όπως του είχα ζητήσει. Τώρα θέλει να με χρεώσει 96 δολάρια την ώρα για υποτιθέμενη δουλειά 12 ωρών επί 18 χρόνια για τη φροντίδα των εγγονών της. Στην πραγματικότητα, έκανε babysitting στα μεγαλύτερα κορίτσια μου όταν ήταν νήπια».

Να σημειώσουμε πως η μητέρα της πριν λίγο καιρό την είχε κατηγορήσει πως την έδιωξε από το σπίτι και μάλιστα απαίτησε και την επιστροφή ενός αυτοκινήτου. «Μου είπε: ‘Θέλω να φύγεις από αυτό το σπίτι’. Και μου είπε επίσης, ότι ήθελε το αυτοκίνητό της και πως το ήθελε τώρα» δήλωσε η Λάινε στην ισπανόφωνη εκπομπή «El Gorda y La Flaca». Δείτε όλα όσα είχε συμβεί.