Απαντάει με μήνυση στη Ζέτα Δούκα ο Γιώργος Κιμούλης

«Έχω ήδη κινηθεί νομικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απαντάει με μήνυση στη Ζέτα Δούκα ο Γιώργος Κιμούλης

Ο Γιώργος Κιμούλης πήρε την απόφαση να απαντήσει στην καταγγελία που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Ζέτα Δούκα για την λεκτική και σωματική βία που δέχθηκε από εκείνον, με μήνυση σε βάρος της ηθοποιού.

Η Ζέτα Δούκα συγκλόνισε το κοινό με την εξομολόγησή της ωστόσο ο Γιώργος Κιμούλης τα αρνείται και αποκαλύπτει πως έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να κινηθεί νομικά απέναντι στην συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Ο ηθοποιός με συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ON Time την Τετάρτη αναφέρει στη Σάσα Σταμάτη: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Γιώργος Κιμούλης Ζέτα Δούκα

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Γιώργο Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης (18 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα "Ελεύθερο Θέατρο" και στον κινηματογράφο το 1981 στην ταινία "Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια". Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το "Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας". Το 1996 ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του "Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών" -στο οποίο κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και μέλος της "εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων".

Γιώργος Κιμούλης μήνυση

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.

Τον Οκτώβριο του 2016 ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.[1] Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 ορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαρτίου.