Ευγενία Δημητροπούλου: Σε σχέση με τον νευροχειρούργο, Στέλιο Βλατάκη

Δείτε το πρόσωπό του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευγενία Δημητροπούλου: Σε σχέση με τον νευροχειρούργο, Στέλιο Βλατάκη

Ποιος Δημήτρης Ρουσέτος; Καμία σχέση! Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου οργίαζαν και φυσικά όλοι “ψυλλιάστηκαν” τον μέχρι πρότινος σύντροφό της με τον οποίο έχουν χωρίσει...

Σήμερα το YOU κάνει την αποκάλυψη του ονόματος του νυν αγαπημένου της, στο πλευρό του οποίου θα ντυθεί νυφούλα!

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You!

Ο άντρας, λοιπόν, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια στον “Ήλιο” και στην καρδιά του δεν είναι άλλος από τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, διευθυντή της Β' Νευροχειρουργικής κλινικής του Doctors Hospital, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών μερικούς μήνες πριν και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού σχεδόν αμέσως μετά την γνωριμία τους αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων εκείνος της έκανε πρόταση γάμου.

Ευγενία Δημητροπούλου σύντροφος στέλιος βλατάκης νευροχειρούργος

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά... Οι δυο τους έχουν ήδη συζητήσει για τον γάμο τους, που πιθανόν θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη με μπαλωθιές αλλά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID...

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Το λαμπερό μονόπετρο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Πριν από λίγο καιρό η Ευγενία Δημητρόπουλου αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως παντρεύεται, με την Φαίη Σκορδά να μένει άφωνη.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε ιδέα για πως ο σύντροφος της σκόπευε να της ζητήσει να παντρευτούν ενώ συνεργός σε όλο αυτό ήταν φυσικά η αδερφή της.

Η Ευγενία είπε χαρακτηριστικά: «Η αδερφή μου, το γνώριζε, πήγαν μαζί και διάλεξαν στο δαχτυλίδι των αρραβώνων, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

Στο τέλος δε, η ηθοποιός έδειξε το πανέμορφο δαχτυλίδι των αρραβώνων της, καθώς η Φαίη «επέμενε» να το δει!

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο: